Vampires

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Vampires » Новый форум » Для желающих принять участие...

Для желающих принять участие...

Сообщений 1 страница 16 из 16

1

...в ролевой игре "Маскарад Вампиров", просьба оставить сдесь сообщение.

0

2

Записуйте мене :) Опис персонажа кидати тут чи в якійсь іншій темі?
ЗІ.Українською іде?
ЗІІ.+Пал+ з крапки :)

Отредактировано NorthFear (2009-01-02 12:02:02)

0

3

Я хочу принять участие

0

4

Аналогично. Хотел бы принять участие. =)

0

5

Anthony Silverstone написал(а):

Аналогично. Хотел бы принять участие. =)

Створи свого персонажа в темі під цією і Грей введе тебе в гру, там є наші персонажі як приклади.

0

6

Грей, можно ли мне продолжить своего предыдущего персонажа?
Как ответишь, кину перса =)

0

7

Привет Энтони. Повествование здесь уже заканчивается. Следующая глава Хроник будет уже на другом форуме. Ты, и все желающие смогут принять участие в написании Хроник Пригорода там.

0

8

Я готов! =) Насколько я понял, действия разворачиваются примерно в той же обстановке, поэтому и спрашивал, возможно ли мне продолжить своего прошлого персонажа? Если надо могу скинуть его хар-ки, если у тебя не сохранились нигде.

0

9

Greyf написал(а):

Привет Энтони. Повествование здесь уже заканчивается. Следующая глава Хроник будет уже на другом форуме. Ты, и все желающие смогут принять участие в написании Хроник Пригорода там.

А материал по следующей главе есть уже? и дай сылочку на тот форум

0

10

Greyf написал(а):

А на нас ти запрошуєш на нову гру?

0

11

я написав:

"Ты и ВСЕ ЖЕЛАЮЩИЕ смогут принять участие..."

До речі. ссилку я дам дещо пізніше. І заодно-почитаєте інші партії інших людей.

Там дещо жорсткіші вимоги до роллплею, і тим, хто грає погано, часто падає на голову цегла ну і так далі. Просто по тій причині, що кожна гра-це книга. І якщо хтось цю книгу псує, то від таких краще позбутись на початку першої глави :)

0

12

Greyf написал(а):

я написав:
"Ты и ВСЕ ЖЕЛАЮЩИЕ смогут принять участие..."

Я все уважно прочитала, але наступна глава це якби продовження історії і продовжити з абсолютно іньшими персонажами якось непривично. Я собі уявляла що в кінці цієї глави ми взнаємо що князь має якийсь підступний план і помагали йому його реалізувати і тепер нам доведеться боротись проти нього. Ну да ладно.

Російська не проблема.

І, так я зрозуміла твій натяк, навчусь писати в стилі:
- Пересмикнувшись від подиву побачити цю тендітну проте надзвичайно грізну вампіршу Сабріну, вяло простягаючи трясучу руку Анжеліна, широко відкривши свої зеленофіолетові з відтінком мегдалю очі, промовила- "Прєт чє там?"

Отредактировано Angelina (2009-03-29 16:45:30)

0

13

:cool:

0

14

я тобі відкрию секрет. У князя нема підступних планів, це стовідсотково позитивний персонаж. На другому форумі ви зможете грати тими самими персонажами, тому що місце дії те саме. Нова глава-нова пригода, нові знайомства.

0

15

а очки опиту ми з цієї глави якісь отримаємо?

0

16

отримаєте.

0

Вы здесь » Vampires » Новый форум » Для желающих принять участие...