В цей момент Варгард побачив ту саму дівчину, яку бачив перед тим як потрапити у кабінет Князя ще на початку ночі. І зовсім випадково йому здалось, що волосся дівчини-не її. Скоріше за все-перука.
Кидок на сприйняття вдалий.
Vampires |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Vampires » Маскарад Вампиров: Линии Крови » Хроніки Передмістя. Глава 1.
В цей момент Варгард побачив ту саму дівчину, яку бачив перед тим як потрапити у кабінет Князя ще на початку ночі. І зовсім випадково йому здалось, що волосся дівчини-не її. Скоріше за все-перука.
Кидок на сприйняття вдалий.
- Джон, я з радістю роскажу все і попорядку, і так це досить заплутана історія.... як би то почати? ну ти бачив фільм Пилка 2 або Ейс Вентура з Джимом Керрі? Так от...
- ...сикундочку, глянь на Варгарда
* переморгнувшись з ним я з розуміла в чому справа. Спершу мені захотілось підбігти і здерти перуку, проте обдумавши всі за і проти(і знову згадавши фільм Пилка де дівчину за волосся причипили до мотора) я вирішила проявити тактичність на цей раз.
- Ви хлопці йдіть в стрип бар щоб не притягувати увагу, а я попробую заробити трохи експи прослідкувавши за нашою Брітні Спірс. Якщо що я вам маякну, якщо я напишу "Че там?" значить мене зловили і допитують.
- Анж, шо за кіпіш Можливо наша брітні спірс і панк, але купи людей, котрі вміють тримати гітару в руках я тут не бачу. Тому іду спитаю що вона думає про норвезький блек метал із вкрапленнями мелодійного дезу фінської школи...
- Привіт. Ти граєш на гітарі?? Я хочу зібрати гурт і зараз якраз шукаю музикантів. Планую грати щось мелодійно-блекове. Я Варгард, доречі
- Ой не радила б я йому це робити. Це звісно схоже на спробу підкотити до дівчини але з нею це не проканає... що, пояснити чому? аххх, вона - одна з ключових персонажів історії, носить перуку під якою(в її голові) криються найстрашніші секрети які б дозволили нам проскочити декілька сюжетних квестів і підійти блище до істини, тобто вона серйозний персонаж, як Сабріна наприклад чи Джек Бауер. В їхньому житті є важливіші речі чим.... життя, для них головне не облажатись, залишитись таємничими і серйозними до останнього виступу Гаріка Бульдога Харламова.
*А зараз вони візьмуться за ручки і попригають обговорювати які медіатори краще купляти і я знову апсолютно не права. В любому випадку я прослідкую за цією сучкою.
Отредактировано Angelina (2009-03-11 22:10:54)
-Зря Варгард меня про группу не спрашивал, а я ведь могу пропердеть любую мелодию, пусть даже мелодичный блэк. Анж сдалась тебе эта "сучка" идём лучше потратим наши кровью заработаные деньги. Давай может махнём в оружейный магазин и ты присмотриш себе там клёвый кастет, а себе я дезерт игл присмотрю и ковбойскую шляпу.
*Потративши 10 сикунд на формування злобно-жартівливої відповіді в свому амплуа, я нарешті відповіла.
- Хммм, не погано, я чула що ковбойські шляпи стали досить популярними в камарілї після показу вестерну "Горбата гора", не думала що ти фанат дикого заходу, хоча це може бути небезпечно, памятаєте як після показу фільму Green Street Hooligans підлітки повибігавши з кінотеатру почали купляти спортивну форму і дубасити один одного, тільки на цей раз вони будуть підчікувати в переходах інших ковбоїв і дуелити їх, тут тобі знадобляться твої музичні навички, якщо зможеш пропердіти СОС, поки вокальні навички будуть зайняті дуелю.
- Вибачаюсь, сьогодні пятниця 13 і я в цей день без моральних норм. Ну гаразд, дезерт почекає і ти Джон йдеш з нами, мені потрібно знати хто вона. З мене вино.
-Я конечно не шарю зачем тебе она, но так и быть уже, а от вина не откажусь. Кстати пока мы тут разговариеваем она даже Варгарду ничего не ответила, а просто стоит и втыкает на него уже 3 минуты. Не кажется ли тебе ето странным??? Попахивает умственной отсталостью. Или она потомок Малкова?))
Отредактировано immortal_king (2009-03-14 13:28:23)
*Анжелина посмотрела на меня таким пронзительным бешеным взглядом, а её лицо исказилось в такой форме, не то улыбка не то ужас, но также было по своему прекрасным. В ту секунду я был готов забрать обратно слова, которые касались потомков Малкова*
*Подхожу к Разену и кладу руку на плечо* - Варград вижу разговор у тебя неладится, может всётаки в стрипклуб? Кстати я тебе не расказывал что одно время был охранником на концертах групы Dimmu Borgir? Очень извесная в узких гругах. ТА ПЕРЕСТАНЬ ТЫ ПЯЛИТСЯ НА НЕЁ!!! или она тебе промывает мозги или тебе не интересно что я тебе расказываю...
//// Греееей!!! Ти де?!! Народ, не розбігайтесь якщо ще маєте бажання щось пограти то обовязково пограємо. Я тут дістала документацію по системі Last Resort - трошки складна для Гейм мастера(розповідача). Почала розбиратись і скажу що це просто геніальна система- з толковим гейм мастером бій буде більш схожий на гіганську головоломку.
я тут. пардон за затримку.
Незнайомка подивилась на Варгарда, люб"язно посміхнулась, подивилась на годинник, помахала ручкою "па-па" і мовчки пішла геть-у холл, а звідти-геть з дому Князя.
Оффтоп:
прохання ознайомитись з цим топіком.
http://www.frpg.ru/index.php?showtopic=6936
-Варгард да ты не растраивайся... хош мы тебе щас с Анж всех гостей на парики проверим авось ктото найдётся.
- Дякую, але не треба І так із панків гітаристи нікудишні. Та і крім того хороші музиканти і самі цілі альбоми писали. Хоча менше за музику. Думаю нам також пора звалити в місцевий гуртожиток, а то скоро ранок, як не крути. А вже наступної ночі пошукаю собі LTD Alexi-600 і сам Dead в могилі закувиркається коли почує мою музику
* Поки Він Дізєль далеко не втік(просто смішно якщо вона лиса під париком) я слідую за нею.
// Грей!, там хлопиць з ніком Angel хоче з нами грати, я сама спочатку не помітила його повідомлення, бо привикла що там пише: останнє повідомлення - Angelina, і тут дивлюсь щось буков не хватає, думала якись баг.
\\ Заценила ту ссилку що ти дав, досить цікаво.
Отредактировано Angelina (2009-03-23 19:38:34)
"Следую за Анж чтобы посмотреть чем этот цирк закончится"
Дівчина спокійно вийшла з дому і пішла геть. Завернула за кут, а буквально за хвилину звідти вийла панкувате дівчиско в шкірянці і з ірокезом на голові.
Анжеліна все-таки впізнала її-та сама дівчина. Просто вечірню сукню вона замінила на куртку і скинула перуку.
Вона озирнулась і, не помітивши "хвоста", пішла спокійно по вулиці.
Ну теперь то точно отправляемся в стрип клуб. И спокойно, а главное приятно проводим время до следующего приключения!!! Кто со мной?? Я за рульом.
"Выхожу с территории поместья и пробую украсть по тихому красный Ауди 5 что припаркованый возле какогото дома"
- От знала б її мама - анархія чим вона займається...
Скоріш за все вона з клубу армагедон, але не буду залишати цю кицю без хвоста і продовжу переслідування, поставлю мобілу на Silent, по ідеї мій персонаж повинен бути в кедах, якщо в туфлях то скину їх.
//Маякнула Джону і взнала про його план з Ауді.
-Хммм, підїжай до клубу Армагедон.
//Якщо зрозумію що вона йде не туди, скажу Джону щоб змінив курс.
Отредактировано Angelina (2009-03-28 19:35:53)
- Блін, Андж, ти звичайно довбанута на пів голови, але давай на сьогодні завязуй із своїми маніями. Подумай головою. Скоро ранок. В армагедоні зараз крім пари пяних панків в калюжах власного блювотиння вже нікого нема. Крім того хто кудись іде під ранок??? І нам теж думаю варто звалити в той гуртожиток, якщо ми звичайно не хочемо перетворитись на купку попелу. Так шо взувайся і пішли...
- Джон, вибачай, але мені на сьогодні хватає. Крім того в мене паршивий настрій через те що в нас практично нереально знайти музикантів для металу. Та і взагалі нас пару останній ночей тіки і товкли по пиці...як же це все задовбало. Не хочу я всіх цих довбаних інтриг, хочу старі часи, свою групу, класні концерти і завальні афрерпаті......чекай. що ти мав наувазі під фразою "я за рулем"..??
помічаю Джона котрий ходить і заглядає на машини...
- ...б№?. невже дуркуватість маклавіанів заразна...
- Ви як хочете народ, а я іду в той дім про який нам казав князь і нарешті хоть один день нормлально відісплюся..
//На мить Анжеліна відволіклась від свого переслідування і поклавши трубку на плече, задумалась над словами North Fearа.
- Навіщо я це роблю? Лише трата часу...
За мить Анжеліна знову підвела впевнений погляд.
- Ми обовязково про це поговоримо, а тепер допоможи джону знайти Ауді і їдьте по моїм вказівкам, Джеук Бауер продовжує переслідування.
Отредактировано Angelina (2009-03-29 20:10:09)
"Выбиваю рукой стекло и открываю изнутри. Не обращая внимания на сигнализацию, пробую подобрать Варграда и Анж"
Варгард пішов "додому". Ця ніч для нього закінчилась.
Коли Джон вже майже дістався до Анжеліни, дорогу йому раптом перегородила патрульна машина. З неї вискочило двоє копів:
-Зупинитись, вийти з машини і піднятими руками!-прокричав один у підсилювач.
<<по мобільному>>ВПЕВНЕНА, В SAN ANDREAS ЦЕ ВИГЛЯДАЛО ПРОЩЕ! НЕ ЗДАВАЙСЯ НІКО БЕЛИК!!
*Медленно подежаю к патрульным делая вид что хочу остановиться, но почти приблизившись к ним давлю со всей силы на газ и на скорости стараюсь подобрать Анж*
Сталось те що й мал остатись. Об"їхати поліцейську машину, що перегородила вулицю-це одне, а розмунитусь при цьому із стовпом-трохи інше. На цьому гонка і закінчилась.
У Джона 3 варіанти-тікати у провулок, напасти на поліцію або здатись, щоб потім зустріти фінальну смерть під промінням сонця.
- <<По телефону>> Біжи в переулок! Тільки не до мене. Спробуй пробиратись через будинки щоб вони бігли удвох.
// Як тільки Джон візьме на себе обох поліцейських я спробую вкрасти одну з машин(Бажено Ауді). Сподіваюсь вдасться підїхати з іншого боку вулиці і підібрати Джона і ще Сподіваюсь що Джон вкрав Ауді з GPRS.
- <<ПТ>> Джон, потрібно щоб ти біг як можна швидше! Уяви що за тобою хтось гонеться і якщо зловлять то буде дуже больно.
Блин, а я всётаки не супермен. Лечу со всех ног в тёмный проулок. Если мнне удастся выйти из поля зрения полиции активирую "Быстроту" - и скрываюсь в темноте.
Джон успішно втік від поліції. Копи гнались за ним провулками пару кварталів-але все-таки вампір виявився куди витривалішим.
Поки вся ця метушня тривала-дівчина, за якою стежила Анжеліна, преспокійно собі щезла. І разом з нею щез останній шанс розгадати таємницю із загадковим голосом давно померлого вампіра.
Главу закінчено.
Варгард: отримує 3 Очка досвіду.
Анжеліна: отримує 2 очка досвіду.
Джон отримує: 2 очка досвіду.
я ж вроді получив додаткове очко досвіду за розгадку як правильно визначити чи помер друг Князя
так. це в суммі.
Вы здесь » Vampires » Маскарад Вампиров: Линии Крови » Хроніки Передмістя. Глава 1.