Гамір вщух, як тільки в залі з"явився Князь.
Раймон де Розьє виглядав відповідно до свого статусу-чудово вдягнений, вишуканий, елегантний. Він доброзичливо і люб"язно посміхався, дивлячись туди, де скраєчку стояли двоє чужинців-Кіндреди, які щойно з"явились у передмісті. Один з них назвався "Мандрівником", інший-Аквілсом.
-Доброї ночі, шановні Браття та Сестри. Я радий бачити вас всіх тут у доброму здоров"ї та настрої. У кого є справи до мене-я буду весь у вашому розпорядженні трохи пізніше, бо наразі в нас нові гості, які, як я гадаю, невдовзі стануть нашими з вами сусідами.
Слівка і Мандрівник запрошені у кабінет Князя. Там бесіда продовжилась:
-Отже, навіть якщо ви вже знаєте закони і правила, за якими живе Передмістя-я наголошу їх ще раз.
Перше: ви повинні дотримуватись Маскараду. Це Перша Традиція Камарільї.
Друге: поважайте чужу территорію. Слово господаря для вас-Закон. Це стосується не тільки мене, але й любого іншого вампіра, хто володіє певною территорією чи Елізіумом законно. Це Друга Традиція.
Третє: Ви не можете стати Сіром іншого. Це можливо лише з мого дозволу, і нічийого більше. Буду відвертий-для вас зараз це неможливо взагалі.
Мушу пояснити одну річ. Згідно оцієї Третьої Традиції, вампір, що самовільно дав Становлення іншому, має бути знищений разом із своїм нащадком. Але! Це варварство. Нащадок не відповідає за свого Сіра. Тому я вніс зміни у Третю Традицію-вбивати незаконних неонатів недозволено. Саме тому ви тут зараз знаходитесь і вас ніхто не вбив.
Але врахуйте-тут, у Передмісті, ви в безпеці. Покинете його-вас зможе безкарно вбити будь-хто.
Четверте: Ви несете відповідальність за ваше Дитя. Для вас це не актуально зараз-але правила є правила, ви повинні знати всі.
П"яте: опинившись на чужій территорії-ви повинні представитись. Це П"ята Традиція.
Шосте: Ви не можете вбити нікого. Власне, тут, у передмісті, ніхто нікого без мого дозволу вбити не може.
Оце є Шість Традицій Камарільї-хоча тут вони працюють трохи інакше.
І ще є два правила, які введені мною особисто.
Перше: намагаючись вижити, не заважайте виживати іншим. Не робіть того що не хочете собі. Зокрема, я дуже негативно ставлюсь до Кіндредів, що займаються тут злочинною діяльністю. Якщо ви залишились людьми-ведіть себе як люди. Аніж бути монстром-краще взагалі не бути. Така моя позиція.
І другє. Шоста традиція поширюється на смертних. Ви не можете вбити смертного-навіть в процесі харчування.
Якщо ви згодні із всіма цими правилами-ласкаво просимо в Примістя. Якщо порушите хоч одне-вам краще щезнути до того як я про це дізнаюсь.
Якщо вам це зрозуміло і ви з цим згодні, то на цьому церемонію представлення вважаємо закінченою. І оскільки ви тут без Сіра, без документів і без друзів-то я маю до вас ще одну розмову. Найлегший спосіб виживання, на мою думку-взаємодопомога.
Ви вирішите мою проблему-я вирішу вашу. Що скажете?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Варгард Разен був присутній у залі серед інших вампірів. Він знаходився тут, бо його послав його Сір-не пояснивши причину. Хоча звісно, Варгард чудово знав, що його Сір ніколи нічого не робить просто так.
Наразі він міг тільки чекати-ходити по залу, куштувати різні страви, прислухаючись до пліток. А може, вдасться познайомитись з кимось. Якщо дуже пощастить, то може хтось з молодших вампірів хоч трохи знається на ударниках...чи хоч би на бас-гітарі...Ехх, мрії, мрії...