Vampires

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Vampires » Маскарад Вампиров: Линии Крови » Хроніки Передмістя. Глава 1.

Хроніки Передмістя. Глава 1.

Сообщений 1 страница 30 из 272

1

Гамір вщух, як тільки в залі з"явився Князь.
Раймон де Розьє виглядав відповідно до свого статусу-чудово вдягнений, вишуканий, елегантний. Він доброзичливо і люб"язно посміхався, дивлячись туди, де скраєчку стояли двоє чужинців-Кіндреди, які щойно з"явились у передмісті. Один з них назвався "Мандрівником", інший-Аквілсом.
-Доброї ночі, шановні Браття та Сестри. Я радий бачити вас всіх тут у доброму здоров"ї та настрої. У кого є справи до мене-я буду весь у вашому розпорядженні трохи пізніше, бо наразі в нас нові гості, які, як я гадаю, невдовзі стануть нашими з вами сусідами.

Слівка і Мандрівник запрошені у кабінет Князя. Там бесіда продовжилась:

-Отже, навіть якщо ви вже знаєте закони і правила, за якими живе Передмістя-я наголошу їх ще раз.

Перше: ви повинні дотримуватись Маскараду. Це Перша Традиція Камарільї.
Друге: поважайте чужу территорію. Слово господаря для вас-Закон. Це стосується не тільки мене, але й любого іншого вампіра, хто володіє певною территорією чи Елізіумом законно. Це Друга Традиція.
Третє: Ви не можете стати Сіром іншого. Це можливо лише з мого дозволу, і нічийого більше. Буду відвертий-для вас зараз це неможливо взагалі.
Мушу пояснити одну річ. Згідно оцієї Третьої Традиції, вампір, що самовільно дав Становлення іншому, має бути знищений разом із своїм нащадком. Але! Це варварство. Нащадок не відповідає за свого Сіра. Тому я вніс зміни у Третю Традицію-вбивати незаконних неонатів недозволено. Саме тому ви тут зараз знаходитесь і вас ніхто не вбив.
Але врахуйте-тут, у Передмісті, ви в безпеці. Покинете його-вас зможе безкарно вбити будь-хто.
Четверте: Ви несете відповідальність за ваше Дитя. Для вас це не актуально зараз-але правила є правила, ви повинні знати всі.
П"яте: опинившись на чужій территорії-ви повинні представитись. Це П"ята Традиція.
Шосте: Ви не можете вбити нікого. Власне, тут, у передмісті, ніхто нікого без мого дозволу вбити не може.

Оце є Шість Традицій Камарільї-хоча тут вони працюють трохи інакше.
І ще є два правила, які введені мною особисто.
Перше: намагаючись вижити, не заважайте виживати іншим. Не робіть того що не хочете собі. Зокрема, я дуже негативно ставлюсь до Кіндредів, що займаються тут злочинною діяльністю. Якщо ви залишились людьми-ведіть себе як люди. Аніж бути монстром-краще взагалі не бути. Така моя позиція.
І другє. Шоста традиція поширюється на смертних. Ви не можете вбити смертного-навіть в процесі харчування.
Якщо ви згодні із всіма цими правилами-ласкаво просимо в Примістя. Якщо порушите хоч одне-вам краще щезнути до того як я про це дізнаюсь.
Якщо вам це зрозуміло і ви з цим згодні, то на цьому церемонію представлення вважаємо закінченою. І оскільки ви тут без Сіра, без документів і без друзів-то я маю до вас ще одну розмову. Найлегший спосіб виживання, на мою думку-взаємодопомога.
Ви вирішите мою проблему-я вирішу вашу. Що скажете?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Варгард Разен був присутній у залі серед інших вампірів. Він знаходився тут, бо його послав його Сір-не пояснивши причину. Хоча звісно, Варгард чудово знав, що його Сір ніколи нічого не робить просто так.
Наразі він міг тільки чекати-ходити по залу, куштувати різні страви, прислухаючись до пліток. А може, вдасться познайомитись з кимось. Якщо дуже пощастить, то може хтось з молодших вампірів хоч трохи знається на ударниках...чи хоч би на бас-гітарі...Ехх, мрії, мрії...

0

2

...ну і везе князу. І треба ж таку хату мати! Шаленію просто! Можливо все й трішки старомодно, але який хороший смак, які чудові картини, яка музика!
Поки я й сам не розумію якого біса тут роблю, але не буду сидіти без діла. Пройдусь, огляну все, поки можу. Музику заціню, а можливо й когось цікавого для себе побачу...

0

3

Мандрівник:
- Шановний княже, я не в тому становищі щоб вам відказувати та й сильний союзник мені піде тільки на користь. Я так розумію після вдалого вирішення вашої проблеми я отримаю документи і прихильність у вашому обличчі? *Потупивши очі* Князю я б з вашого дозволу хотів лишитися на вашій території деякий час, але не знаю тут нікого. Порадьте де можна зупинитись...

0

4

Княже я готовий з вами спывпрацювати. Думки:як мене бісить ця атмосфера, цей пафос, цей шикарний одяг гидота!

0

5

Князь деякий час пильно дивився на Аквілса, і тому здалось, що Князь прочитав його думки.
Зрештою, він сказав:
-Я й не сумнівався, що ви погодитесь. Власне, я почну виконувати свою частину угоди просто зараз-дам кілька життєво важливих порад.
По-перше, шановний Аквілс, раджу вам добре ховати ваш мішечок, що зараз виглядає в вас з-під сорочки.
По-друге, ви всім казатимете, що ви-Каїтифф, і ваш Сір очевидно був Тзіміцу. Звісно, мені цікаво, чи станете ви з часом таким самим як і решта вашого клану. І моє ставлення до вас особисто неупереджене. Але від переважної більшості неупередженості не чекайте. Вашого брата не люблять. Бути Каїтиффом теж не цукор, але краще, ніж Тзіміцу. Чи то пак-безпечніше.
Що стосується вас, хм, Мандрівник-ви казатимете, що ваш Сір-Готфрід Нейман, але ви не пам"ятаєте його. Сам Готфрід загинув рік тому-він вже вас на брехні не спіймає. А я в разі чого підтверджу, що Готфрід мав мій дозвіл на нащадка. І ще-вигадайте собі ім"я. Яке забажаєте.
З вашим помешканням я питання вирішу на перший час-надалі, якщо ви зарекомендуєте себе корисним поповненням нашої невеликої громади, то зможете самі обирати, де мешкати.

Отже, тепер до діла. Спочатку я вас познайомлю ще з одним нашим Братом. Вам доведеться деякий час попрацювати у команді.

Князь підніс до вуха телефон:
-Малкольм, запроси Разена. Вім мабудь зачекався вже.
А ви можете поки що спитати ще щось. Якщо бажаєте.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Варгард саме запримітив цікаву дівчину, чиє вишукане вбрання так само вишукано косило під класичний панк-прикид Бруджа, а права рука постійно перебирала струни уявної гітари(це Варгард насобаченим оком запримітив одразу), як позаду нього з"явився здоровань у хакі, що аж ніяк не гармонізувало з вбранням інших гостей, і есесівською стрижкою:
-Князь запрошує вас у кабінет, Варгарде. Будьте люб"язні.

Коментар Оповідача.
Тзіміцу при відпочинку мусять мати коло себе зо дві пригорщі землі з місця, значимого для них як смертних. З кладовища, де вони поховані, чи де стоїть родовий склеп, чи з місця де вони отримали Становлення, чи ще щось таке. Якщо землі нема-щоночі Тзіміцу втрачають по два кубики на всі дії-аж поки не відпочинуть у цій землі знову. Це клановий штраф. Цю землю вони носять у мішечках зазвичай-завжди при собі. І п оцих мішечках їх легко вичисляють.

Каїтіффи мають штраф-вони не можуть піднятись з самого низу вампірської ієрархії. Але з цього правила іноді бувають винятки.

І ще. Ось четвертий рівень Дисципліни Ауспекс, якою володіють Тореадор:

Уровень 4 Телепатия (Telepathy)

Вы можете зондировать поверхностные мысли любого существа в вашем окружении. Вы слышите их, как будто кто-то просто думает в слух. При наличии времени и желания вы можете узнать почти все о конкретной личности. Например, при помощи телепатии вы можете узнать имя Ментора или Сира другого вампира.

Звісно, що Князь, будучи старим вампіром, цією Дисципліною володіє. (і взагалі старі вампіри можуть мати параметри вищі, ніж доступні звичайним-що теж слід мат ина увазі).

0

6

Князю де Розьє якшо ваша ласка представляйте мене надалі як Джон Шматко, сина російських емігрантів у США.

Питання до вас дуже делікатне. *Підходить до Князя і пошепки розповідає про нетерпимість до вживання людської крові. Кхм.. мм.. де  у ваших володіннях можна задовільнити спрагу, так би мовити?*

*Відступивши назад і вже быльш переконливішим голосом* Бачу ви людина слова. Тепер до справи, що від мене потребується?

Отредактировано immortal_king (2009-01-07 15:02:08)

0

7

Ех..як завжди невчасно...
Думаю цей бугай не зрозуміє, що він повинен зачекати тому що мені закортіло про музику побалакати
...чорт з ним. можливо я ще познайомлюсь з нею пізніше, а зараз краще не затримувати князя

0

8

Я неодміно їх заховаю і бду називати себе як ви бажаєте,на даний момент все зрозуміло і питань немає.

Отредактировано Slivka (2009-01-07 12:05:48)

0

9

Князь посміхнувся:
-Джоне, тут-цивілізоване суспільство, а не Шабаш. Це в Шабаші задовольняти спрагу кров"ю тварин ганебно-а тут це цілком нормально, і не потрібно приховувати.
Мій помічник дасть вам адресу цілодобового м"ясного магазину. Нічний продавець там-своя людина. Щоночі там безкоштовно роздають телячу кров всім бажаючим.

В цей момент в кабінет зайшов ще один із Родичів.
-Знайомтеся. Це-Варгард Розен. А це- Джон і Аквілс. Отже, я маю до вас одну справу.
Нещодавно до мене потрапила неймовірна річ. Диктофон. Сам по собі диктофон як диктофон-але на ньому записаний голос одного вампіра, який загинув двісті років тому. Я підозрюю, що це-якась провокація чи пастка.
Справа в тому, що цей Родич на ймення Леонард Кранмер був дуже хорошою людиною і зокрема моїм хорошим другом. І не тільки моїм. Його переслідували, бо за чутками, він володів неймовірними здібностями-що не було правдою. А тепер якась паскуда використовує його світлу пам"ять з невідомими, але лихими намірами. Я хочу покласти цьому край-за мною залишились неоплачені борги Леонарду, і це найменше, що я можу зробити задля його чесного імені.

Отже, чому саме ви? Цей диктофон належав одному смертному, що музикує дику сучасну сузику у одному нічному клубі. Клуб знаходиться за межами моїх володінь-у володіннях Шабаша. У нас наразі озброєне перемир"я, але я не можу сам цим зайнятись.
Вас двох тут ніхто не знає. Ви, Варгард, потрібні, бо самі як я знаю полюбляєте таку музику.
Отже план такий-Аквілс і Джон нібито симпатизують Шабашу і шукають для себе місце під Місяцем серед шабашу-новобранцям там раді. Варгард-ви покинули свого Сіра і Камарілью-бо тут засуджують ваші смаки у музиці.
Прикриваючись цією легендою, ви будете там у безпеці.
Що я хочу: щоб ви якось визнали у того клятого смертного-звідки у нього на плівці голос Леонарда. Якщо зможете-дізнайтесь, що це все за чортівня.
У разі успіху, я вас винагороджу. Грошима або "послуга за послугу". Як забажаєте.

Отже, можемо приступати до планування та інструктажу...якщо звісно ви згодні. 

Коментар Оповідача.
Герої можуть заробляти очки досвіду, виконуючи певні дії, розгадуючи головоломки і тд.
Навіть правильно задане питання до інших неігрових персонажів, яке допоможе команді просунутись вперед по сюжету, приносить досвід.
Перша глава носить переважно детективний характер(це підказка), і її можна успішно завершити, взагалі ні з ким не бьючись. Пам"ятаєте Фоллаут 2? там виграти міг і дужий ідіот, і слабенький персонаж, який міг всіх просто переконати в чому йому треба.

Перевага отаких рольовок в абсолютній гнучкості. Персонажі можуть робити що забажають. Наприклад, просто піти в квартал до Шабаша і побитись. Теоретично можливий варіант, що герої зможут ьвзагалі ухилитись від виконання сюжетного завдання, і закінчити главу альтернативним способом.

0

10

Думаю загальна суть діла всім зрозуміла. І варто перейти до деталей
Першим ділом нам всім не завадило б на власні вуха почути цей загадковий запис. І дозвольте поцікавитися, якщо це, звичайно, не секрет, яким чином цей диктофон потрапив до вас?
І ще цікаво..якийми саме здібностями володів згідно чуток Леонард???
А далі, думаю, нас варто проінструктувати на рахунок самого діла. В якому гурті грає цей смертний і що саме? І що це за клуб?

0

11

*Мовчки слухав міркування Разена на рахунок завдання та кивав схвально головою*

-Дякую за всі турботи і підказки Князю. Думаю вони обовязково стануться у пригоді.

Отредактировано immortal_king (2009-01-07 23:30:01)

0

12

Де Розьє мовчки вийняв з кішені невеликого дешевого диктофона, увімкнув і поставив на стіл. У кімнаті залунав спокійний хриплуватий голос з легеньким дивним акцентом:
"Перш за все, знайди хоч би одну людину, на яку можна буде розраховувати.
По-друге-знайди спосіб довести інформацію до відома графа-він з цим впорається куди краще, в нього є люди.
По-трєте, вшивайся як тільки запахне смаленим-а я відчуваю що вже пахне. І не засвіти мене-мені тільки воскреснути бракувало.
Покинеш місто так само як і приїхала-тебе чекатиме моя людина. Нехай щастить."

-Отже,-підсумував Князь,-запис адресований жінці. Смертний, у якого був диктофон-чоловік. Грає у "Армагеддоні"-це взагалі-то нейтральна территорія, де нерідко зустрічаються представники Шабашу і інші не дуже хороші Родичі. Там бувають дикі збіговиська смертних-прикриття ідеальне.
Диктофон у нього просто напросто поцупили, злодюжка був вампір, з наших. Виявилось, навіть з таких нікчем буває зиск-він збагнув, що мова за щось серйозне і приніс це мені.

Так ось. Цей голос впізнали я і ще двоє, хто знав його дуже добре. Це голос Леонарда, акцент Леонарда, і вимова Леонарда. Леонард мертвий, підробити його голос неможливо просто тому, що коли він загинув, не було записуючих пристроїв, окрім воскових валиків...знаєте про що я?
Отже, підробка виключена. Сам Леонард мертвий. Діється якась чортівня і я хочу знати, хто це все затіяв.

Що ж до самого Леонарда-він НЕ володів ніякими особливими здібностями. Він сам сказав це людині, якій не став би брехати. А та людина не стала б брехати мені. Звідки походять чутки мені не відомо.

Отже, завдання просте-знайти того музиканта і дізнатись, звідки він взяв диктофон. Бажано тихо і без насилля-гадаю, що він просто випадкова особа.
І ще б дуже хотів знати, як голос Леонарда потрапив на плівку. Дуже хотів би. Бо це з розряду чудес-такого просто не може бути-але цей диктофон реальний, і звук реальний. Але це просто неймовірно.

Переходимо до самого процесу. Мій помічник забезпечить вас мобільними, зброєю на крайній випадок, та всіми необхідними координатами. Він же вас нагодує одразу після наради і завезе поближче до місця і забезпечить невеликою сумою грошей-згідно версії, у вас не може їх бути багато.

Я бачу план приблизно такий. Варгард в певний спосіб увійде в довіру смертного-ви обоє музиканти, стилі схожі, смаки схожі-маєте порозумітись.
Аквілс і Джон-ви прикриття Варгарда. На випадок, якшо балачки не допоможуть.
Ще одне-Аквілсе, ТАМ ви не видаєте себе за Каїтиффа, а всім кажете що ви Тзіміцу-там це не слід приховувати.  Те, що Джон і Варгард дружать з Тзіміцу, змусить повірити інших у вашу легенду.

Також наголошу-якщо вдасться без ризику дізнатись щось цікаве про Шабаш, чи про будь що корисне-це буде оцінено окремо.
Можливо, є ще якісь питання стосовно Леонарда і всієї цієї історії?

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Группа отримує мобільні телефони(модифіковані-з вигляду так собі, гіменце, але добре тягнуть і тримають заряд), номери Князя, його помічника Малкольма, і один одного( на випадок якщо розділяться).
Все інше отримають пізніше, коли нарада закінчиться.

0

13

-Хм якшо ви своїх молодших вампірів вважаєте нікчемами, тоді чому на мене Каітиффа звернено стільки уваги, щей покладене важливе завдання? Просто інтересно... Можливо ви шось Князю про мене чули раніше???

Отредактировано immortal_king (2009-01-08 12:22:55)

0

14

Княже ваша гостиність гідна гостиності мого клану ! Я готовий йти в дорогу !

0

15

Ніби все. Тільки ще одне питання. Як загинув Леонард?

0

16

-Джоне,-посміхнувся Князь,-ви, можливо, чули, як я кілька хвилин тому казав, що несхвалюю поганих вчинків? Крадіжка-теж поганий вчинок. Щодо Каїтиффів...переважна більшість Родичів вважає вас сміттям. І переважна більшість вас з цим мириться. Той хто приніс мені цей диктофон-теж Каїтифф. Спритний, швидкий, непомітний-але своїм талантам він не знайшов кращого застосування, як нишпорити по чужим кішеням. Відповідно, він не викликає у мені нічого, крім жалю і співчуття. Він давно мешкає тут, я його знаю, і був дуже здивований тим фактом що він зумів принести користь.
А взагалі-я скажу вам найбільшу проблему Каїтиффів. Неповага з боку інших родичів це півбіди. У каїтиффів дуже рідко можна побачити повагу до самого себе-оце є ваша спільна біда. Вас вважають сміттям і переважна більшість мириться з цим. Подумайте над моїми словами.

Що ж до Леонарда-він загинув, коли переслідувачі, що хотіли впіймати його і визнати все про його, кхм, "силу", знайшли його у катакомбах, де він переховувався. Щоб не потрапити до їх рук, він удень покинув катакомби і загинув на очах своєї подруги, з якою ви, мабуть, скоро познайомитесь. А також на очах у переслідувачів.
Його останки були поховані нею ж, коли настала ніч. Отже, факт його смерті можна вважати незаперечним.
І до речі...за його смерть ні я, ні вона ще не поквитались. Якщо колись дізнаєтесь щось про те, хто його переслідував-повідомте мене.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Одразу після наради з"явився Малкольм:
-Прошу йти за мною.

Група опиняється у приміщенні, яке, вочевидь, слугувало Князю та його оточенню штабом і арсеналом.
Тут на столі лежали три пакети-по одному для кожного.
Малкольм почав інструктаж:
-Ось ваше спорядження. Тут є по двісті доларів, газовий балончик з нервово-паралітичним газом. Смертні вирубаються моментально. Гадаю, ви знаєте, що на нас з вами газ не діє. Оце-ейртейзер. Це електрошокер, що стріляє двома довгими електродами на відстань 5 метрів. Постріл можна зробити тільки раз-після цього використовувати як звичайний електрошокер. Але майте на увазі-вони модифіковані. Не дай вам бог його на смертних випробувати-може закінчитись летально. Це спеціальні шокери-гостинець шабашистам,-слово "шабашист" у вустах здорованя прозвучало майже як "фашист".
-І оце-маленька фляжка. В ній-кров, причому кров вампіра. Ефект вищий ніж від крові смертного-така собі аптечка першої допомоги. Якщо все піде за планом, вам не прийдеться це використовувати.

А тепер-ось ваш обід. Їжте швидше і вирушаємо.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Малкольм довіз групу до пустиря-за пустирем починались райони складів і напівлегальних притонів. Цю частину міста контролював Шабаш.
Далі, пройшовши кілька сотень метрів по вузьких малоосвітлених вулицях, герої дістались до "Армагеддону".
Всередині було гамірно, линули аккорди важкого металу.
Варгард відзначив, що якість динаміків погана-скоро здохнуть. Та й мабуть, дешеві.
При вході стоять двоє кремезних хлопців, обличчя яких не спотворював надлишок інтелекту.

На годиннику пів на третю ночі. Світанок настає в 6, сонце піднімається в 7.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Підсумок.
Група отримує: 200 доларів, мобільний, електрошокер, газовий балончик, флягу з кров"ю старійшини(всередині 10 ОК-Одиниць Крові)- у кожного члена групи.
Всі ситі, мають максимум здоров"я -10 ОЗ, і максимум запасу крові-10 ОК).
Варгард Розен отримує 1 ОД-очко досвіду. (очки досвіду можна витратити в кінці глави).

Завдання:
1. Знайти ту, кому призначалось послання.
2. Дізнатись, яким чином голос померлого Родича опинився на плівці.
3. Дізнатись, про що саме йшлося у записі.
ЗАвдання не є обов"язковими. Вирішення одного з них може відмінити решту(чи автоматично розв"язати решту).

Коментар Оповідача.
Досвід можна отримувати не тільки по сюжету. Можна самому шукати способи отримання досвіду. Звісно, досвід дається не за все. Побити смертного-досвіду не прибавить. Відлупцювавши Старійшину, герої отримають досвід(хоча набагато вірогідніше вони отримають Фінальну Смерть).

І ще одне. На відміну від комп. РПГ, де межі свободи персонажа чітко окреслені, в "живиж" рольовках таких меж нема. Сюжет творять самі герої, а не програмісти.
Приклад з життя. Один мій знайомий був ведучим в рольовці вархаммера. Він створив(повністю прописав) ціле місто, впливові сім"ї міста, купу квестів...Але гравці це місто просто спалили. Кидаючи кубики.

0

17

"не буду геройствувати" - подумав я. Хай з гопотою говорить той кого вони можливо бояться.
- Аквілс думаю тебе вони пропустять без лишніх питань і грошей! Мене самого від тебе кидає в піт особлииво після того як взнав з якого ти роду, не приймай як образу але навіть вампіри вас побоюються. І не забудь нас представити як своіх друзів.

Отредактировано immortal_king (2009-01-09 00:05:17)

0

18

Підійшовши до них я привітався і запитав, як можна потрапити в зал на концерт ?

0

19

-10 баксів за вхід,-коротко сказав один.
-З людини,-додав інший.

Аквілс швидко збагнув, що перед ним смертні. Які, до того ж, не розпізнали в ньому вампіра-якщо вони взагалі знали про їх існування.

Примітка Оповідача:
Місцевість навколо клубу і сам клуб є "зоною Маскараду".
Всього є три типи зон:

1. Зона Маскараду: тут не можна робити нічого, що видасть смертним надприродну суть вампіра. Наприклад, бігати швидко, піднімати автомобілі, і тд. Використання ряду дисциплін є порушенням Маскараду.
Порушення Маскараду може викликати неприємні наслідки, включаючи Фінальну Смерть від рук розгніваних Родичів.
При цьому, якщо герой підняв автомобіль, але цього ніхто не бачив-Маскарад не порушено.
Вбивство у Зоні Маскараду смертного чи іншого вампіра призводить до втрати Людяності, за винятком ситуацій, коли герой змушений захищати власне життя.
Приклад: на героя напали грабіжники, і він, захищаючись, вбив одного. На шум прибіг поліцейський. Якщо герой вб"є поліцейського, то втратить очко Людяності.

2. Бойова зона. За деякими винятками, у бойовій зоні не можна порушити маскарад-дозволені любі демонстрації надприродних можливостей. Також, важче втратити людяність.
Але такі зони зустрічаються дуже рідко.

3. Елізіум. Территорія, що належить сильному вампіру. Тут заборонено насилля, використання зброї та Дисциплін.
Елізіумом може стати любе місце, якщо так вирішив правитель того району, або якшо господар Елізіуму може підтримати своє право силою.
Порушення заборон може спричинити важкі тілесні ушкодження і Фінальну Смерть.
Помешкання Князя, звісно, також є Елізіумом.

0

20

Покликавши до себе Джона і Розена я сказав їм шо вхід коштуватиме 10 баксів з людини і запропонував заплатити

Отредактировано Slivka (2009-01-09 13:35:26)

0

21

Тре було їм лапші ввішати, думаю пройшли б без проблем. Але то таке. Заплатити це надійно, але не цікаво. В клубі може є щось типу заднього входу??? Через нього завжди є вільний доступ до кімнат музикантів, яка нам швидше за все і треба

0

22

Можливо давай тоді розділимось ? Я піду через головний а ви з Джоном підете пошукаєте доступ до музикантів і якщо хтось щось взнає одразу подзвонить!

0

23

Разен ти  в нас фанат??? Вот і йди бери автографи з заднього входу! А я дам 10 нікчемних баксів і пройду центральним входом.
*Дістає 10$ зенважливо сує їх фейсконтролерам і заходить всередину. Оглядається по сторонам...*

0

24

Сумніваюсь що із центрального залу ми далеко доберемося. У всякому випадку зконтактуємося. Я піду шукати де музиканти
Дивлюсь на список гуртів котрі виступають сьогодні(особливо на назви. можливо є щось знайоме)
Розпускаю хаєр, кидаю в руки пару медіаторів з кишені і впевнено іду шукати задній вихід(закошую під музиканта якийсь вийшов подихати повітрям)
Або навіть ще краще. Десь там практично завжди мають стояти пару музикантів які вийшли покрити перед або після виступу. Тре з ними познайомитись. Якщо повезе можливо навіть когось знаю. Через них буде набагато простіше вийти на потрібну людину

Отредактировано NorthFear (2009-01-09 19:56:10)

0

25

Аналогічно витягую 10 доларів даю одному з охоронців і захожу в середину

Отредактировано Slivka (2009-01-09 19:12:26)

0

26

Джон і Аквілс пройшли всередину.
Клуб був дуже так собі-середнячок, і то задрипаний. Окрім тусовщиків, тут і там були повії, драгпушери, люди кримінальної зовнішньості та інший неблагонадійний контингент. Та й самі відвідувачі, що прийшли сюди посмикатись під хрипкі динаміки чи випити якесь дешеве чорнило, теж були ті ще типчики. Зрештою-типові мешканці неблагополучного району.
Біля одної стіни знаходився бар. Коло бармена стояв кремезний здоровило, підозріло схожий прикидом на Бруджа. А те що це вампір, було ясно зразу-рибак рибака...
Там само були двері, що вели кудись у внутрішні приміщення.

Сама сцена знаходилась коло найдальшої стіни, і наразі там було четверо якихось музикантів в компанії з стриптизеркою.

І звісно, гам стояв такий, що вуха закладало.
А посеред чотирьох стін коливалось море людей.

--------------------------------------------------------------------------------------

Варгард обігнув будову і опинився коло заднього входу. Але замість музикантів він побачив два десятки людей, одягнутих як в дешевих фільмах про гангстерів. Розбившись на кілька купок, вони щось обговорювали.
Варгард помітив щонайменше двох вампірів.

Раптом на плече лягла чиясь рука.
-Привіт, друже. Я не пригадую щоб бачив тебе раніше, і не пригадую, щоб про тебе чув.

Варгард оглянувся-позаду нього стояв молодий з вигляду вампір, чудово одягнутий-відчувався класс. І сила.
Він люб"язно посміхався, але примружені очі дивились гостро і жорстко.

Варгард виконує кидок на Сприйняття+Мудрість. Успіх.
Він помічає, що вампір не відкидає ніякої тіні.

Примітка Оповідача. Про кидки.

Принцип кидка: гравець кидає стільки кубиків, скільки має у відповідних атрибутах. Постріл з снайперської гвинтівки виконується кидком Вогнепальна Зброя + Сприймання. Тобто персонаж у якого те й те рівне двом, кине 4 кубики. При цьому кидок має складність-якщо ціль за 100 метрів, складність буде 4-5. Якшо за кілометр-9. Це означає, що для влучання у ціль за 100 метрів на цих 4 кубиках має випасти хоч би одна 4 чи 5.
Це називається Успіх. Якшо Успіхів більше ніж один-то це означає, що дія вдалась особливо добре(влучання у десятку чи скажімо в голову).
Одиниця на кубіку називається Неуспіх. 1 Неуспіх аннулює 1 Успіх. Якщо випало Успіхів менше ніж неуспіхів-дія не вдалася. Промах.
Якщо випала одна чи більше одиниці і ЖОДНОГО Успіху-дія вважається провальною. Рушниця заклинила, наприклад. Чим більше одиниць0тим гірше. Якшо випало 4 одиниці-гвинтівка взірвалась в руках героя і завдала травму.

Кидки на певну дію.
Кидок виконується, коли персонаж може щось зробити, але нема нарантії що це вдасться.
Завести справну машину-вважається автоматичним успіхом, кидка не потрібно. Завести несправну-треба виконати кидок.

Автоматичні кидки. Іноді герою не потрібно казати, що він хоче щось зробити. В даному випадку-Варгард подивився на вампіра і сам по собі побачив шо нема тіні. Якби кидок не вдався-я б не написав ні про тінь ні про сам кидок. Герой би це просто провтикав.

Кидок, протикидок, спаскидок.
У випадку, коли кидок здійснюється проти протидіючого фактору(наприклад, бійка), один персонаж кидає на дію(удар), а атакований-на протидію. Тобто, на шанс заблокувати чи ухилитись. Якшо спаскидок дуже успішний-це вважається контратакою.
Якщо удар все-таки успішний-той кого вдарили використовує спаскидок-тобто намагається отримати якнайменше пошкоджень чи взагалі їх уникнути(наприклад, спаскидок виконується автоматично при отриманні "поглинаємого" пошкодження. Вогнепальна зброя, палиці і тд для вампіра поглинаємі-він може миттєво їх залічити кров"ю чи послабити за рахунок своїх властивостей.
Є і непоглинаємі пошкодження-наприклад, вогонь і електричний струм. Також вампіри бояться гострої зброї.

Це все було сказано задля розуміння, на що впливають стати героїв і як правильніше "прокачуватись".

0

27

Нема тіні. Ласомбра? Значить з шабашу. Чудово...
Обертаюсь до нього. На обличчі легка усмішка
- Не думаю що ми знайомі. Я не місцевий, тут недавно
Але не зміг пройти мимо не зацінивши ващої металевої сцени. Та й крім того хочеться відірватись на повну, не знаючи ніяких меж. І схоже що це саме те місце що мені треба
Доречі я Варгард, або Норз...
Сподівався зустріну тут когось з ким про музику можна побазікати. Проте нажаль музикантів не бачу. В мене є невеликий студійний паган-блек проект. Хотілось би знайти народ для живих виступів. Це досить важко, але все можливо..

Отредактировано NorthFear (2009-01-09 23:01:59)

0

28

-Он як? І що, далеко прийшлося йти? Чи ти неподалік тут мешкаеш? У Примісті, може? І може, навіть випадково знайомий з графом?-у голосі ласомбра з"явились погрозливі нотки.

Кидок Акторство+Харизма неуспішний. Відношення цього вампіра погіршилось. Штраф на всі подальші кидки на переконання +1.

0

29

Мешкаю далеченько звідси якщо тебе це так цікавить. В Осло. А в Лос Анджелесі можна сказати...тікаю від минулого. З графом не знайомий і бажання звязуватись з будь яким старим пердуном який тільки вміє що керувтаи іншими не маю. Мені це вже вспіло остогиднути

0

30

Якшо хтось і знає тут про всіх і все то це точно бармен. *підхожу до барної стійки* Ей бармен мені  пива і йому теж  *киваючи в сторону здоровила* ну і собі наляй. В мене є до вас двох невеличка розмова. Звісно за корисну інформацію я заплачу, але розмова має бути між нами.

0

Вы здесь » Vampires » Маскарад Вампиров: Линии Крови » Хроніки Передмістя. Глава 1.