Ну что попробуем и эту дверь с ноги?
*Пробую выбить дверь*
Хроніки Передмістя. Глава 1.
Сообщений 211 страница 240 из 272
Поделиться2112009-02-14 02:26:13
Поделиться2122009-02-14 17:47:10
Двері виявились не надто міцними, навіть навпаки. Замок тільки хруснув, і Джон влетів в кімнату, розятгнувшись прямо перед носом в охоронця з дробовиком, який остовпів від подиву.
Поделиться2132009-02-15 11:29:52
*в то время как охранник таращится на мееня я пользуюсь моментом. Использую силу крови и стараюсь выбить дробовик из рук*
Поделиться2142009-02-15 19:05:11
Джон спробував вибити у охоронця зброю, швидко скочивши на ноги, але той встиг відреагувати і відправив того назад на підлогу швидким ударом прикладу.
Кидок Джона 5 кубиків, штраф +3 за невигідне(лежаче) положення(складність 9). 0 успіхів. Охоронець-4 кубики. 3 успіхи. Успішна контратака. Кидок на пошкодження-1 поглинуте пошкодження.
Джон не отримує пошкоджень але лежить на підлозі.
Поделиться2152009-02-15 23:08:25
-Ah ti tvar!!!
*пробую подсечь его ногами в лежачем положении, а заодно и самому встать*
Поделиться2162009-02-15 23:56:30
*Час перевірити мої рукопашні навики, дробовік він тримає обома руками тому СтівенСігалю його по яйцям (знаю що це банально і слава Fallout!!!).
Поделиться2172009-02-16 10:11:33
Анжеліна вдарила швидко, але не влучила-охоронець трохи відійшов вбік, а тоді вистрелив з рушниці. Варгард ледве встиг ухилитись, інакше дріб точно влучив би йому в голову.
Анжеліна атакує-2 успіхи. Охоронець захищається-2 успіхи. Промах.
Охоронець стріляє-0 успіхів. Промах.
Поделиться2182009-02-16 18:01:08
Використовую силу крові і атакую його в праву руку в надії що він випустить дробовик
Поделиться2192009-02-21 02:05:29
Варгарду пощастило більше ніж іншим-поки охоронець дубасив прикладом Джона, він зайшов збоку і спробував ногою вибити в охоронця зброю з рук. Охоронець прийняв удар на передпліччя і втримав дробовика, але похитнувся, і саме в цей момент Джон, лежачи на підлозі, зумів підчепити його під коліно носком черевика.
Здоровило втратив рівновагу і гепнувся назад, розтрощивши столик. Він все ще міцно тримав зброю, але дуло дивилось кудись вбік.
Варгард: Атака в руку. 3 успіхи. Охоронець блокує-2 успіхи. Ударя досяг цілі, але не так як хотілося б. В охоронця +2 складності в наступному оборонному кидку.
Джон: підсічка. 2 успіхи. Охоронець: 0 успіхів. Підсічка вдала. Охоронець падає і втрачає ініціативу. В цьому ході він ходитиме останнім.
Пардон за паузу.
Поделиться2202009-02-21 11:19:55
-Lovi fashist granatu*Достаю кол и метаю его в сердце упавшему охраннику*
В тебе забрали всы речі. І кілок теж.
Поделиться2212009-02-23 20:29:09
Валю гада зі всієї сили ногою по пиці
Поделиться2222009-02-23 21:43:57
- Нашо кілок, та ви шо? Нє нє нє нє.
* Впираючись ногою в його писок...
- Хлопці притримаєте дядька.
* ...Видираю дробовик з рук...
- Скажи "Паппарапа"(Як в єралаші)
* ...Якщо кидки скажуть "успіх" то фінальне "па" скажу Я.
Поделиться2232009-02-23 23:35:52
-весёлые истории услышать нехотите ли? (Ералаш)
*Пробиваю ногой по голове*
Поделиться2242009-02-25 15:18:16
Варгард добряче напіддав охоронцю ногою-той навіть не встиг закритись.
Тим не менше, він вперто чіплявся за зброю і всі спроби Анжеліни відібрати її успіхом не увінчались.
Тим часом Джон обійшов, шоб вдарити ногою охоронця-і вдарив, але результат залишився невідомий, бо двері, що вели в бік холлу раптом вилетіли з петель і накрили і Джона і охоронця. Анжеліна теж отримала несильний удар і відступила на кілька кроків.
А у дверному отворі стояв невисокий вампір з кігтями на пальцях.
Охоронець виходить з строю(невідомо що з ним).
Джон опиняється під дверима.
Поделиться2252009-02-25 17:00:17
- Занято, вийдіть будьласка!
* Разен, візьми на себе вампіра з кіхтями, можливо він не проти поговорити.
* Питаю як там охоронець і припіднімаю двері, можливо звідти вискочить Джон з дробовиком і спасе ситуацію.
Поделиться2262009-02-25 20:42:27
- А ти хто такий і чого тобі треба??! Не рекомендую робити дурниць. Нас, як бачиш, тут більше...
Приймаю захистну позицію, готуючись до можливого нападу вампіра, і очікую його подальших дій
Поделиться2272009-02-27 11:44:43
На секунду от удара у меня помутнело в глазах. Счастье улыбнолось мне ведь кажеться я очнулся первым. Забираю у охранника дробовик и на всякий случай бю сильно его прикладом в висок, чтобы уже наверняка. С лёгкостью откидываю двери и встаю за спинами друзей.
Поделиться2282009-03-02 02:59:43
Вампір мовчки кинувся вперед. Варгарду годі й думати було про те щоб ухилитись-кігті легко розпороли куртку і залишили криваві борозни на шкірі. Майже одночасно з цим вампір зробив рух вбік Анжеліни і збив її з ніг плечем. Анжеліна й сама не помітила як опинилась в кутку серед уламків розтрощеної шафи.
Джон опинився з старим вампіром лице-в-лице.
Вампір розділяє свої кубики для 2 дій одночасно.
Атака на Варгарда: 5 кубиків. 3 успіхи.
Варгард захищається: 1 успіх.
Кидок на пошкодження: 2 успіхи. Варгард отримує 2 одиниці непоглинаємих пошкоджень.
Атака на Анжеліну: 4 кубики. 3 успіхи.
Анжеліна захищається: 2 успіхи.
Анжеліна не отримує пошкоджень але опиняється в незручному положенні. Штраф +1 складності до наступної фізичної дії.
Поделиться2292009-03-02 11:36:57
Надеюсь в дробовике ещё есть патроны - пронеслась ужасная мысль.
*Использую Быстрота (Celerity) и пробую попасть из дробовика в старого вампира*
Поделиться2302009-03-02 16:39:03
*Підбираю шматок шафи який найбільш схожий на кілок, підхожу ззаді і встромлюю йому під ребра.
І які в мене є вміння? якщо є якесь яке дає бойові бонуси то використовую його.
\\Як тільки прийду додому перегляну правила.
Поделиться2312009-03-03 03:48:28
Джон прицілився. З такої відстані неможливо не попасти, промайнуло в голові. Він вистрелив...і не попав.
Анжеліна підібрала якийсь гострий уламок і використала Силу Крові. Втім, це мало їй допомогло-старий вампір виявився напрочуд швидким-годі було й думати про те щоб поцілити його кілком в серце.
В цей момент з дверей, через які зайшли герої, тінню промайнула Сабріна. Звісно, їй теж було далеко до старого, але той, зайнятий трійкою героїв, таки не зміг відбити четверту атаку. Сабріна у чудовому стрибку вдарила його обома ногами. Нарешті і сам старий опинився під уламками якоїсь тумбочки, і його вигляд був не надто задоволений.
Зрештою, Сабріна не сама вийшла на сцену-з протилежних дверей з"явились ще троє вампірів. Також звідти линули відзвуки бійки. Причому значно голосніші, ніж могли б спричинити Яррак і Аквілс. Гримнув одинокий постріл, щось велике впало і голосно бухнуло. У світі стало на один кінескоп менше.
Поделиться2322009-03-05 01:03:52
-И не говори что лежачих не бьют.
*Стреляю по лежачему старому вампиру*
-Хлопці тільки не по писку, це все вона
*Говорю ето тройке что вошла с противоположных дверей. Показываю в сторону Анж пальцем*
Поделиться2332009-03-05 19:39:27
- Справжній джентельмен.
* На даний момент абсолютно всі мої спроби вцілити в рухому мішень були провальними, якщо охоронець ще дихає фаталітую його, якщо ж ні то попробую всадити кілок в старця.
Поделиться2342009-03-05 21:02:41
Тепер подивимся хто тут головний!
Підєднуюсь до інших, налітаю на старого і товчу поки гад лежить
Поделиться2352009-03-06 13:05:43
Джон спробував вистрелити в охоронця, але в цей момент один з трійки новоприбулих кидається на нього(Дисципліна Швидкість 3 рівень), хапає за зброю і відводить дуло в стелю, намагаючись відібрати зброю. Гримнув постріл і з стелі посипалась штукатурка.
Анжеліна підповзла на карачках до охоронця і встромила йому кілок в серце чи в районі серця.
Варгард кинувся на старого вампіра, але той навіть не поморщився від удару ногою. Його відповідь була блискавичною-кігтями по нозі. Варгард похитнувся і впав.
Сабріна кинулась навперейми ще одному новоприбулому і теж пустила в хід кігті, але ззаду її підсікли піл коліна і не дали роздерти свою жертву на шматки.
Старий вампір схопився на ноги, нависаючи над Анжеліною, і справи стал зовсім погані, аж тут в кімнаті з"явився новий учасник. Лицар, закований у важкі обладунки, влетів в кімнату з швидкістю і напором електрички, і почав махати важким моргенштерном, швидко відправивши одного з вампірів в політ. Слідом за ним майнула тінь і в кімнаті з"явилась Кіра з кинжалом.
Кілька секунд лицар гасав по маленькій кімнаті і трощив голови, а Кіра добивала тих хто ухитрявся уникнути удару булави чи вижив після удару.
І коли бити вже було нікого, в дверях з"явився Яррак і проскреготів:
-От паскудство, знов спізнився...
За Ярраком позаду стояв Аквілс і заглядав в кімнату.
Сабріна підвелась з підлоги і зауважила:
-Отой старий мерзотник-діаболіст. В нього аура не те що з полосами-а вся чорна.
-Та знаю,-відповів лицар, глянувши на останки,-тут всі майже діаблеристи, грець їм.
Він зняв шолом-це був Князь власною персоною. Він уважно подивився на героїв:
-Ви як там? Живі?
Поделиться2362009-03-06 23:15:52
- Ага, і я охоронця вбила.
Поделиться2372009-03-07 13:39:11
-Ех опять недали пострелять... Князь я такого шоу уже давно не видел. Ну вы даёте!!! Предлагаю ещё немного попинать труп старого диаблериста ногами *кинул ухмылку в сторону Разена*. Интересно мне ктонибудь раскажет нормально что за хрень творится у вас тут. Диаблеристы, наркотики,
воскресшие старые знакомые что черт возьми тут происходит?
Поделиться2382009-03-09 11:24:38
Лише кидаю криву усмішку в сторону Джона і мовчки пробую піднятись, роздумуючи про те що старі вампіри сильніші ніж я думав раніше
Поделиться2392009-03-10 00:50:16
Князь стиснув плечима:
-Та наркотики-це все паскудний шабаш...вони цим давно промишляють...а я їм псую бізнес коли випадає нагода.
А оці діаблеристи-тут принаймні на половину давно вже оголошено "Криваве полювання". Туди їм і дорога. І я так підозрюю, що це саме вони колись стали причиною загибелі Леонарда...от тільки ми всіх тут відправили на Страшний Суд-спитатись вже нікого.
-Ну, взагалі кажучи, я не встиг ще провести ритуал,-зауважив Яррак,-от наступної ночі проведу та й будемо знати, можливо, точніше.
-Атож,- погодився Князь, -а от саме зараз нам час вшиватись. Малкольм з коллегами вже мабуть спалив той бісів кокаїн і зараз має під"їхати сюди...Давайте спускатись вниз.
Через годину герої знову сиділи в кабінеті Князя-напившись крові, яку приніс гуль-дворецький, та залічивши поранення. Кишеню в кожного приємно гріла середньої товщини пачечка вживаних купюр.
Князь поклав слухавку, по якій розмовляв, і повідомив:
-За кілька днів для вас будуть готові паспорти, і я познайомлю вас з вашими новими "Сірами". Звісно, це буде фікція-але ви тепер офіційно законні нащадки, а ваші "сіри" в разі чого це підтвердять...вони свої люди, так би мовити. Так що, ласкаво просимо в Примістя.
У вас ще до світанку години півтори-отут (Князь назвав адресу) знаходиться покинутий будинок...фомально покинутий. Там є вода і газ, і туди не потикається ні поліція, ні ще хтось. Це я організував такий собі "гуртожиток" для тих хто нещодавно прибув і не має де зупинитись. Всі бажаючі можуть там жити скільки треба.
І ще-не потикайтесь більше в район складів. Думаю, Шабаш не повірить, що ви не причетні до спалення 20 мільйонів баксів.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Группа покидає кабінет Князя. У кожного 5000 доларів "преміальних".
У холлі все ще відбувалась тусовка-хоча народу вже поменшало.
Поделиться2402009-03-10 02:14:03
*беру под руку Анж и завязываю с ней разговор*
-Дорогуша меня вот гложат смутные сомненья. Медаль у посла, магнитофон у Шпака, и винчестер мой пропал совсем недавно, неваших рук ли дело, сударыня??? *Под дикий ржач извеняюсь за нелепую шутку*
-Вот я себе думаю - Разена послал его Сир. У меня свой интерес в етом деле связаный с моим прошлым. А что же тебя заинтерисовало в этом деле? Скукота, желание чтото изменить в жизни или просто приключения в мужской компании? А вон смотри Разен стоит давай подойдём к нему.
-Разен дружище ты как собираешся потратить своё состояние в целых 5000 баксов. Предлагаю сегодня отпраздновать наше счастливое окончание этого запутаного дела. Тут сам Шерлок сломал бы голову!
-Анж Разен может отпразнуем шампанским или сразу в стрипклуб?)
Отредактировано immortal_king (2009-03-10 02:15:38)