Діаблерист припідняв брови:
-Оце вже трохи більше схоже на правду. А ну трохи детальніше-де, з ким і коли точно ви маєте зустрітись? У кого ця касета зараз? Адже я точно знаю, що вона була у Князя разом з диктофоном. Питання-як так вийшло, що диктофон у вас а касета ще десь? Кому і чому Князь її віддав?
Хроніки Передмістя. Глава 1.
Сообщений 181 страница 210 из 272
Поделиться1812009-02-05 20:53:34
Поделиться1822009-02-05 21:07:04
- Like I sad, the tape nead to be fixed or chacked for something, dont know for certain, remamber he sad something about voice on tape. Some guy must meat us thare and give back the tape, we bring the dictopfone, call Knaz and make him hear the tape trought the cellphone so he make shure its a right tape. He sad to wait outside the club, if possible near the back entranse, but its not important the guy will find us anyway. After we get the tape, go wery fast to Knaz. We must be thare after 4 oclock, we ware told to weit untill guy show himself.
Поделиться1832009-02-05 23:44:28
Нащо ти їм все виклала відразу? Ех... тепер вони знаю всю правду і наше завдання повністю провалене
Поделиться1842009-02-06 00:30:23
- Tu pravuy, vashe zavdanna, ne moye. Nichogo strashnogo, mogete perehovyvatus vid Knaza na momy skladi, tam navit dveri ye.
Поделиться1852009-02-06 01:56:20
Діаблерист дістав с кишені великого позолоченого годинника, відкрив кришку:
-Ну що ж, до четвертої кілька хвилин,-він повернувся до одного з помічників:-візьми тих двох дармоїдів, піди в "Армагеддон" і принеси касету. Поспостерігаєш, вичислиш, хто коло заднього виходу буде стояти і чекати, забереш касету і принесеш мені.
Один з вампірів, що стояв позаду, коло дверей, мовчки вклонився і вийшов. Очевидно, під дармоїдами мались на увазі кіндреди, що знаходились у іншій кімнаті.
Діаблерист сховав годинника і сказав:
-Дуже сподіваюсь, що ви сказали правду. Інакше доведеться вас...випити. Просто із принципа-хоча ваші нікчемні душки не варті нічого.
А поки що-вас відведуть у кімнату для гостей. Сподіваюсь, вам будет там не дуже незручно.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Охорона і Діаблерист конвоюють групу і зачинають у приміщенні, дуже схожому на тюремну камеру-міцні стіни і маленьке віконце, забране гратами товщиною з добрячий ломик. Всередині немає нічого-просто голі стіни, міцні двері, віконце і решітка вентиляційної шахти. При першому погляді на вентиляцію стає зрозуміло-навіть витягнувши решітку, по ній не вибратись-шахта веде вгору і її стінки гладенькі.
Поделиться1862009-02-06 02:39:31
- Wow wow wow, Ya g zdaetsa poyasnula shcho vonu povunni pobachutu nas, inakshe vonu navit ne pidiydut.
Поделиться1872009-02-06 05:54:16
Діаблерист хитро посміхнувся і пішов.
Поделиться1882009-02-06 11:28:28
*Немножко подталкув Анжелину локтем ,чтобы она обратила своё внимание на меня, я дал ей понять что очень одобряю её план по спасению наших задниц*
Поделиться1892009-02-06 14:21:50
- Ну от...добалакалась блін. І що нам тепер робити нема ні найменшої уяви...
Використовую ауспекс і добре оглядаю приміщення в якому нас закрили. Потім зазираю що за гратами. Під кінець пробігаюсь по кишенях. Можливо не все забрали
Поделиться1902009-02-07 00:38:34
Нічого цікавого Варгард не побачив-зате почув. Обернувшись до віконця, він побачив там знайоме обличчя.
Стіна, у якому було це віконце, виходила на самий край будинку-лише вузенький карніз знаходився під вікном, а далі-вісімдесят метрів до землі. І на цьому карнізику стояла Сабріна і заглядала у вікно:
-Хехе, оце ж ви вскочили у халепу. Ну нічого, може й виживете. Скільки у пентхаузі охорони?
Поделиться1912009-02-07 00:53:09
- З десяток-другий кіндредів озброєних дробовиками напевно буде. Практично нічого не побачили, нас сюди вже в мішках привезли
А ти власне що тут робиш?? Хоча яка мені зараз різниця. Треба думати як звалити звідси, бо виконання ролі обіду для старого ласомбри в мої плани не входить
Поделиться1922009-02-07 05:41:38
-Я за вами сюди прийшла. Я ще коли ви пішли з кладовища побачила що за вами стежать. Подзвонила Ярраку-а він Князю. А князь вам дав порожній диктофон зате з жучком. Проблема в тому що тут щонайменше троє старих кіндредів, на яких вже давно Криваве Полювання оголошено. Ну і охорона. От тепер і питання-як нам тихо пробратись всередину. Якщо ми якось відволічемо увагу охорони-Князь вломиться через парадний вхід. Є ідеї?
Поделиться1932009-02-07 12:38:31
-Сабрина несотря на наши розногласия в прошлом я рад что помочь хочеш именно ты. Ведь я на своей ШКУРЕ почувствовал втою силу.
-Небольшая идея есть, но шанс на её успех наверно очень мал. Обычно в таких помещениях водятся целые стаи огромных крыс. Наш молчаливый друг Аквилс немножко владеет навыком Анимализма. Если ему удастся подозвать, а потом розяснить крысе что нам нужно достать ключ или в крайнем случае заманить парочку охранников к нам в камеру тогда возможно этого хвватит чтобы отвлеч часть сил на нас.
*Осматриваю помещение на наличие или следов крыс (Знание жывотных)*
-И второй план более правдоподоный. Вы начинаете меня бить, а я кричать не своим голосом мол я хочу расказать всю правду а вы мне не даёте этого сделать. Тут уже наверняка охрана сама сюда зайдёт.
Отредактировано immortal_king (2009-02-07 15:55:47)
Поделиться1942009-02-07 16:44:39
В приміщенні крисами і не пахне.
Сабріна скривилась:
-Просто кричати толку не буде. Вас всіх приб"є любий з тих трьох Старих. Той кого ви бачили-лише один з них. Треба щоб я і мій Сір якось пролізли всередину-тоді ми просто візьмемо їх в "кліщі".
Поделиться1952009-02-07 21:32:57
Жаль, що варіант із криками не пройде, а то я вже надіявся що виконаю їм одну із своїх пісень
Можливо навішати їм, що ми хочем все розказати. Думаю це відволіче увагу хоча б одного старого
Або в мене є навіть цікавіша ідея. Я можу використати Благоговіння. Тоді всі звернуть увагу на мене і вам буде простіше пробратись всередину
Отредактировано NorthFear (2009-02-07 21:37:13)
Поделиться1962009-02-07 22:40:57
-Скоріше за все, що твоя Дисципліна мало на кого подіє...враховуючи чо вони вважають тебе ворогом. Ехх, молодо-зелено, я же мало ти розумієш...
І до речі-питання саме в тому, як попасти в середину. Через яку щілину??? Через вікно я не пролізу...
-Зате я пролізу через вентиляцію,-почувся знайомий голос.
В цей же момент решітка вентиляції відвалилась-там всередині було видно ноги Яррака, який знайшов вхід на даху. Там було достатньо місця, щоб він зміг сісти, а тоді вперед ногами виліз з шахти в кімнату.
Сабріна моментально збагнула, в чому річ, підстрибнула, вилізла на дах і за кілька секунд вже була всередині.
Яррак посміхнувся:
-Я стану отут, за дверима, Брі, стань з другого боку. Отепер, панове, можете погаласувати...чим більше їх збіжиться-тим краще для нас.
У вас як з кров"ю? Ви боєздатні?
Поделиться1972009-02-07 22:52:02
- Дати в пику зможемо. Правда Джон не в найкращому стані після нашої останної зустрічі
Ну що ж, пора виконати мою "Ампутацію ржавою лопатою без наркозу", щоб вони позбігались сюди
Поделиться1982009-02-08 14:50:14
- Ей. давайте швидко знищемо касету поки вони не повернулись(Тихенько прошепотіла на все горло). Ах ці джентельмени. навіть не захотіли мене опшукати. хехе.
Анжеліна була обшукана, як і всі інші.
Поделиться1992009-02-09 13:48:36
-Да мне бы не помешала небольшая помощь, а то кожа досихпор горит огнём.
-Если все готовы тогда - Разен давай на полную!!!
Поделиться2002009-02-10 19:48:48
- Чому нічого не відбувається, ми помремо з голоду і нас зїдять миші або Разен, придумайте щось. Ану не розкисати(бю себе відкритою ладоньою по лиці), ми викрутимось як і раніше.
\\ План Джона ідеальний у всіх відношеннях, так розумію ми не будемо насправді його бити, це поставить у незручне становище... в першу чергу Джона.
- поїхали
Поделиться2012009-02-10 22:17:26
-Анж спасибо за поддержку плана моего избиения. Я был уверен что из 2 ты выбереш его.
Разен Аквилс я кричу, а вы незабудьте подыграть, а то я буду выглядеть полным идиотом.
*Начиная очень громко звать охрану на помощ и бить ногой в двери*
Поделиться2022009-02-11 04:53:55
Деякий час побивши ногою в двері і покричавши, Джон переконався що його доля мало кого цікавить.
Яррак, сумно зітхнувши, подав знак Сабріні і та стала навпроти дверей.
-Сама я їх не вибью. Потрібна допомога ще когось. Треба вдарити у двері одночасно.
Поделиться2032009-02-11 14:35:00
-Яррак у тебя случайно томатного сока не найдётся, а то зачем спрашивать есть ли кто раненый и при этом ничем не помочь.
-Ну что, навалиииись!!!
*С нетерпением жду команды Сабрины и с групой пробую выбить двери*
Поделиться2042009-02-12 09:21:48
Сабріна і Джон гепнули в двері одночасно-і завіси не витримали. Двері з гуркотом впали на підлогу.
-Хахаха, оце ж бо зараз буде весело,-зареготав Яррак і почвалав по коридору туди де вже чулись занепокоені голоси охорони.
Аквілс і Сабріна рушили за ним, зрештою, не поспішаючи його обганяти.
Сабріна Яррак і Аквілс пішли по коридору наліво. Ще можна піти направо-або за ними.
Поделиться2052009-02-12 12:32:52
-Анж, Разен может направо махнём?
Поделиться2062009-02-12 17:24:51
- Ідем. Сподіваюсь на якогось старого не нарвемось
Поделиться2072009-02-12 19:29:31
- Але ж... ааа я зрозуміла, вони очікують що ми як розумно мислячі люди підимо всі разом щоб мати шанси вижити і тут такий елемент неочікуваності: ми відділяємось і получаємо тягла... звучить екзотично, йдем.
// Іду ЗА Разеном і Джоном, прислуховуючись що там далі по коридорі і оглядаюсь по бокам, можливо знайду щось цінне (зброю, скарби, Елвіса в одній з камер).
Поделиться2082009-02-13 01:30:30
Беру Анж и Разена за руки и все вместе вприпрыжку скачем направо
Поделиться2092009-02-13 14:13:48
Група завертає за кут і попадає в тупик. Тут є двері але вони замкнені.
Поделиться2102009-02-13 15:42:55
- Отак закінчилась наша епічна подорож.
// Одні двері ми вже вибили але ти написав "тупик" отже вертаємось до Скуббі, Шеггі і Альми.