Vampires

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Vampires » Маскарад Вампиров: Линии Крови » Хроніки Передмістя. Глава 1.

Хроніки Передмістя. Глава 1.

Сообщений 151 страница 180 из 272

151

нагинаюсь і демонстративно починаю шукати різні папірці в кущах навколо себе

0

152

- Народ, кінчайте цей лунапарк...
Ми тут шукаєм декого. А ти власне хто? Бо на готку, котра прийшла на цвинтар потосуватися не дуже схожа

0

153

Ти його не слухай він вікадіном закинувся. Продовжую шукати листочки

0

154

-Декого? Хороша відповідь. Приходимо в чужий дім і на запитання "що треба" кажемо, що шукаємо декого? Або кажи що треба або забирай отих посмітюшок і забирайся геть. А ви, шановні сміттєшукачі, знайте, що востаннє тут смітили багато років тому. Так що макулатурою тут не розживетесь.

0

155

- Тут повинен бути Самеді. Власне його нам і потрібно. Підкажеш де його знайти?

0

156

-А він тут і є. І радійте що в даний момент говорите не з ним. Якщо маєте до нього справу-можете сказати мені. А я вже вирішу, чи варто йому з вами говорити. І якщо вирішу що ні-буду мати задоволення власноруч вас звідси викинути.

Ставлення до героїв-негативне. Штраф 2 на будь-які спроби словесного впливу.

0

157

-Ёмаё... как ты нас раскрыла, ведь план про "ЗаЧК" был безупречным прикрытием. Шутки шутками а товарищ Разен прав. Мы к товарищу Самеди по одному щепетильному вопросу связаного с его познаниями в Некромантии. Тебе лучше сказать нам где он.. видиш нашего друга?
*показываю на Аквилса, который со всем вдохновением метался из стороны в сторону в поисках мусора*
- Он иногда себя неконтролирует. Хочеш увидеть неконтролируемого Тзимицу в гневе??? Думаю нет. Впрочем нужного нам Самеди мы и без тебя найдём в крайнем случае. Просто это займёт немного больше времени. Это в первую очередь кстати нужно ему *соврал я*.

0

158

Обман Джона мав наслідки, обернені до очікуваних.
-Все що йому треба-це щоб брехливі шабашистські виродки тут більше не з"являлися!-прошипіла, мов розлючена кішка, дівчина, і раптом Джон з жахом відчув, як шкіра на його тілі починає "сідати", мов випраний одяг, і розриватись. З розривів потекла сукровиця і кров.

Кидок Джона Маніпуляція(1) + Кмітливість(3). Складність 6+2. Випало 1,1,1,7. Критичний провал.
Спроба обману не вдалась і спровокувала напад.

"Ельфійка" застосовує Танатозис 5 рівня: "Зжаття". Джон втрачає 4 Пункти Здоров"я і отримує середні поранення. Поки рани не будуть вилікувані або до наступної ночі -1 кубик на всі фізичні дії.

Початок бою.
"ельфійка" знаходиться за 10 метрів від групи. Хід Варгарда і Аквілса, потім Анжеліни, потім Джона.

Примітка Оповідача.
Витримка з опису клану Самеді.

Стереотипы:
Шабаш: Я бы скорее согласился стать ужином для Патриархов, чем предстать перед этими ублюдками. Патриархи, по крайней мере, будут более честны в том, что они хотят от тебя.

Сама ідея бовкнути про те що тут є Тзіміцу, була поганою ізначально.

Про бій: якщо бій розпочався, це не обов"язково означає що його необхідно продовжувати.

0

159

Вихожу вперед і пробую зупинити це все
- ЕЙ!! ЗАСПОКОЙТЕСЬ ЧОРТ БИ ВАС ПОБРАВ!!! Ми сюди не вбивати один одного прийшли. Все можна вирішити мирно! Я не з шабашу, як і всі інші тут. Ми прибули з порученням від князя і думаю що розпалювання ворожнечі не є в наших спільних інтересах. Прошу всіх зупинитись і обговорити все спокійно

0

160

Хід Аквілса, Анжеліни, Джона.

0

161

-ААААААА моя кожа.. ааааа... стой...аааа остановись. Ааааа как больно... Разен прав!!!
Он прав нащёт князя, мы не из шабаша...  И наш Тзимицу никакого отношения к етим ублюдкам не имеет! А самеди действиельно нужен нам изза его навыка некромантии. Отпусти всё тело горит...  Я действительно выложил всё на чистоту и больше обман за мной не повторится. Блин как же больно...

Отредактировано immortal_king (2009-01-31 01:28:12)

0

162

*Присмотревшись внимательней*
-Знал бы я что ты и есть та самеди про которого нам расказывал Князь я бы вёл себя намного учтивей. Не прийми за грубость, обычно вы не заботитесь своим внешним видом, но у тебя вышла неплохая подтяжка.

Отредактировано immortal_king (2009-01-31 01:28:48)

0

163

-Здається, тут щойно хтось отримав урок гарних манер?-голос позаду героїв пролунав саме в ту мить, коли "ельфійка" котячою ходою підбігла до них і вже  збиралась пустити в хід свої двосантиметрові пазурі, які раніше не були помітні.
Герої обернулися і....так. Самеді стояв позаду від них і виглядав саме так як і має виглядати Самеді. Тобто як кошмарний сон.
-Якщо ви справді від Князя, то певно ви погано його слухали, коли він розповідав про Шість Традицій. Я вам нагадаю-опинившись у когось в гостях, треба представитись-іноді це дозволяє уникнути поганих наслідків.
Отже, будемо вважати що ви таки представились...частково.
Якщо ви шукали Самеді-мене звати Яррак. З моїм Дитям ви вже познайомились-її звати Сабріна.
А тепер-саме час вам сказати хто ви і у якій справі сюди прийшли. І бажано мати на увазі-я подзвоню Князеві одразу після ваших пояснень і перепитаю, чи це правда. Так і знайте.

0

164

-Мне должно дико везти в картах раз женщин я раздражаю... одна  топором другая чуть не убила... ех... Лучше уж вы говорите Ярраком. *Говорю тихо, чтобы слышали только члены команды*

0

165

// Spochatku provodumo perekluchky Imya, klan, korotka predistoriya - nema zmisty opusyvatu.
- Knaz hoche znatu chu guvuy odun z yogo dryziv. Vu vuklukaete dyhiv, y vupadky yakshcho abonent ne dostypnuy znachut dana osoba shche guva... //Peredayu slovo hlopcam.

- Sabrina - dyge garne imya, chum tyt zaymaeshsa? Moge v vilnuy chas shodumo kydus, a to ci hlopci tilku pro fytbol i WarCraft. Vpevnena mertvi z cogo kladovushcha mogyt bagato cikavogo rozpovistu, ale symnivayus shcho v nuh ye kabelne telebachenna i Mtv ;) .

Отредактировано Angelina (2009-01-31 21:01:22)

0

166

Яррак скривився:
-Якщо чесно, мене мало обходять справи Камарільї-я Інконню. Якщо хочете щоб я вам допоміг-допоможіть мені. Вже трохи набридло викидати відсіля непрошених гостей, які потім йдуть і жаліються князеві на побої і таке інше. Я хочу шоб Князь визнав це кладовище Елізіумом і чітко роз"яснив мешканцям Примістя що тут непрошеним гостям не раді. Як це буде зроблено-приходьте. А поки що-бувайте. Дорогу звідси знайдете самі чи допомогти?

Сабріна проігнорувала спробу Анжеліни познайомитись і зневажливо пирхнула при згадці про телевізор.

0

167

-Анжелина  а ты всё мечтаеш про телевизор....
-Яррак постой пару минут я отойду. Надо сделать один звонок, возможно и твоя проблема решится и Князя.
*Отхожу немного в сторонку и набираю Князя*
-Алло, туту у нас проблемка вышла. Этот Самеди хочет немного немало сделать территорию кладбища Елизиумом... Есть ли другие знакомые некроманты у вас? А если нето то что ответить Ярраку?

0

168

Князь хмыкнул:
-Это всё? Проблема даже не стоит обсуждения. Пускай Самеди пришлёт свою подопечную завтра вечером ко мне-будет готов мой указ. Только предупреди чтобы не было как в прошлый раз когда она к нам в гости заходила. Или пускай он позвонит мне сам, заодно узнаю его номер,-по голосу Князя можно было предположить что он ухмыляется.

0

169

- You are such a stereotipe Sabrina. Wait I know, right now you will stand up and go away making зневажливий "ha" sound. Well, now becouse I sad you will do it you will do something different, you will say "What do you want from me? Leave me alone, go whare you came from, you are crazzy", ohhh now you cant say that, it will sound stupid becouse I predicted it. So what will be the unexpected thing you will do? You can try to kill us, but you did it already so...
// Im seriously interested in what she will do now, just stand and watch.

0

170

Сабріна крадькома глянула на свого Сіра, мабуть роздумуючи, як він відреагує на черговий акт насильства у його присутності, сумно зітхнула і промовчала.

0

171

*Подохожу ко всей компании*
-Аквилс ты случайно кляп для рта не захватил?
-уважаемый Яррак князь дал своё согласие. Завтра вечером указ будет готов. Ещё он просил передать что если пошлёш своего питомца, то надень на него намордник. Я так понял что в прошлый раз когда Сабрина ходила в поместье там было жарко. Вобщем всё это неважно теперь, когда условия выполнены, давайте побыстрее перейдём к вызову духа.
-Разен ты лучше всех запомнил все подробности дела. Думаю будеет лучше если ты раскажиш подробности Ярраку.

0

172

- Власне діло просте. Треба дізнатися чи жива одна особа. Ми вирішили, що ви зможете нам з цим допомогти, спробувавши викликати його дух

0

173

Яррак задумався.
-Ну що ж. Для того щоб викликати дух, я повинен знати його справжне ім"я і мати річ, до якої померлий доторкався за життя. Якщо ці умови будуть виконані то я зможу його викликати, хоча можливо і не з першого разу.
Якщо не вийде-значить або умови не дотримані або він просто напросто не мертвий.
У вас є потрібна річ і ви знаєте його ім"я?

0

174

-Имя то есть, а вот вещ...
*Опять звоню Князю*
-алло... У нас тут появились непредвиденнЫе обстаятельства. Вобщем у вас есть вещица к которой дотрагивался Кранмер??? Если такова сещестует может Малкольм нам её подвезёт? Без неё результаты просто могут быть недостоверны.

0

175

- Диктофон. Якщо він записував на нього свій голос, значить він його тримав в руках. Нам треба позичити цей диктофон

0

176

Князь погодився:
-Диктофон я вам дам, але Малкольм зараз зайнятий...у "Армагеддоні". Приходьте до мене і отримаєте мікрофон. А заодно й віднесете Ярраку грамоту.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Група без пригод дісталась до резиденції Князя, отримал диктофон і грамоту для Самеді і рушила назад на кладовище.
Але коли вони вийшли на пустир, в одну мить їм здалося, що спалахнуло сонце і почався день.
Звісно, день не міг початись о третій ночі-такий був ефект звичайної світлошумошокової гранати(в просторіччі Флешбенг).
На повністю осліпших героїв накинулась зграя невідомих, і за мить їх скрутили та покидали на підлогу під"їхавшого мікроавтобуса. Хоча самі герої цього мабуть шо й не помітили.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

За годину часу вони прийшли до тями у абсолютно незнайомому місці, на дивані посеред великої кімнати, десь на даху висотного будинку(так званий "пентхаус").
Зліва і справа від дивану стояли кіндреди з дробовиками, ще двоє їх стояло коло дверей позаду дивана і ще двоє-у біля стін по бокам. А перед великим, на всю стіну вікном, стояв ще один вампір-у традиційному старомодному плащі та з елегантним стеком. І звісно, тіні він не відкидав.
Від нього віяло моторошним могильним холодом, і хоча ніхто з героїв не міг бачити його аури-вони шостим чуттям зрозуміли-перед ними діаблерист.

-Бачу, ви отямились? Це дуже добре. Бо я хотів би дещо у вас спитати. Оцей диктофон, який у вас був-де від нього касета? Тут всередині-пусто. А касету я хотів би отримати. Власне, де мої манери?
Мене звати Генріх Нойманн, вік мій майже тисяча років. Я достатньо добрий, коли ситий і якщо мені не чинять перешкод. Зараз я ситий, отже, ваша згода чи не згода співпрацювати визначить, житимете ви чи ні.
Отже-де касета?

Група позбавлена всіх речей. У всіх крім Джона 9 ОЗ, у Джона 5, а також штраф на всі кидки зі Сприйманням +1 складності.

0

177

- Bydlaska ya tyt ni pru chomy, ne vbuvayte mene, immortal zyiv kasety, plasmasa plavutsa za 2 godunu vid shlynkovoi kuslotu, v was ye shche 12 hvulun, rykavuchku pozuchutu? )))

// Dumayu ne treba zdavatu vashogo bosa tak shvutko, skagemo ne pravdy, prudymaite yakus inakshe miy personag skage shos tupy:

- Ce ne pravda, v nogo nema kasetu, Nam dalu duktofon, shchob mu nosulu yogo z soboyu a potim nas oglyshulu fleshbengamu i zatashchulu v yakuys penthouse i teper povunna vzirvatus EMP bomba v sereduni immortala,  hmmmm meni zdayetca sho potribno bylo prosutu bilshe 50 baksiv za roboty...,
kasety, opus misiyi i oplaty za roboty nam dav odnorykui Jeremi, vin tysyetsa v metro East Homington z 16:00 do 18:00
yogo mogna vpiznatu po temnum okylaram zakleinum sunim skotchem, zachusci v stuli afro z govtumu poloskamu i naybilsh pomitna veluka rodinka v formi Jenu Jameson na liviy yagoduci, yaksho duvutes filmu yaki mogna peremotyvatu hvulun na 10 i vserivno rozymitu ves syget i dramy,  to tochno vpiznayete yiyi, ny i yogo v rezyltati.

- Golovne ne govorutu zabogato ato vonu zrozymiyut shcho mu breshumo... ya znovy dymala v golos?.... FUCK!!!

Отредактировано Angelina (2009-02-05 01:06:12)

0

178

Вампір, вислухавши тираду, скривився-так зазвичай кривляться люди, яким зараз треба буде прихлопнути чистим капцем таракана.
-Ще хтось щось скаже?-спокійно спитав він.

0

179

Мысли *Как же раскалывается голова. Ну мы и влипли однако... И всё изза этих дурацких поручений Князя. Может расказать им про него... хм наверняка он им не позубам. Или попытаться выбраться отсюда. Не поднимая голову, пробую осмотреть помещение и понимаю что выхода нет. Слишком много врагов да ещё и 1000-летний. Может в окно? Да нет если уже выкарабкиваться из этого дерьма так уже всем*

-Дадада вот мы чейчас взяли и всё расказали, а потом нас никто никогда не найдёт. И какой нам от этого зыск? Развечто вы начнёте пытать Анжелину, я конечно такого зрелища не выдержу и скорее всего раскажу где кассета. *при этих словах на моём лице появилась кислая улыбка*

0

180

Мысли *Вампір, вислухавши тираду, скривився - so he certanly knows who is Jena Jameson.
We shouldnot take our time, he might get hungry. We have to tell him a story, according to witch he will nead us to get the tape, so he let us go. O wait I know, we ware told to stay awey from Armagedon club becouse it will be hot thare and thare will be Knazes guys to get the drugs, so if we tell them, that we gave the tape for reconstruction of damaged parts to some guy who will meat us in Armagedon club, they will get us there and during the battle we will escape. Time to lie* end of thinking
- HOW DARE YOU OPEN YOURE MOUSE AND SHOWING A DISRESPECT, JOHN? IF YOU WARENOT GIVEN A WORD YOU SHELL NOT SPEEK, BEING A GUEST IN THIS PLACE IS A GREIT HONOR!!!!
- We are sorry for bed start, we will cooperate// telling him the story about the meating Після 4 ночі поблизу "Армагеддону"- to get the tape, and we nead a dictofon to check the tape.

Отредактировано Angelina (2009-02-05 19:58:00)

0

Вы здесь » Vampires » Маскарад Вампиров: Линии Крови » Хроніки Передмістя. Глава 1.