Vampires

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Vampires » Маскарад Вампиров: Линии Крови » Хроніки Передмістя. Глава 1.

Хроніки Передмістя. Глава 1.

Сообщений 121 страница 150 из 272

121

Група покидає негостинне місце.
Сусідній склад виглядав достатньо непогано-глухі стіни, ржавий замок на дверях...втім, швидко знайшлась дірка в стіні-хтось вийняв кілька цеглин и заступив вхід кількома дошками.
Коли герої опинились всередині, то помітили, що це місце не таке вже й закинуте-тут явно хтось жив. Пройшовши трохи вперед, знайшли старе ліжко, буфет, стіл і інші меблі, які явно хтось сюди притягнув.

Ззаду почулись тихенькі кроки. Варгард почув їх перший( Тонкий Слух допоміг), оглянувся і побачив моторошнувату картину-симпатичну дівчину з трохи божевільним поглядом і великою сокирою в руках, точнісінько як в того бандита.

Анжеліна вступає в гру.

Анжеліна володіє невеликою сумою грошей(50 $) та Укриттям(цей склад). В неї немає Сіра і на території Шабашу її не дуже люблять. Можливо, надто часто пускала в хід сокиру.

0

122

- ...емм..класна сокира! ..не хочеш її кудись заховати? бо якось не дуже зручно так розмовляти

0

123

- ееееммммммм...... Можу запустити тобі її в голову, це додасть мені зручності.
Хочеш зручно попатякати йди на шоу Опри Уінфі, детальніша інформація на wwwoprah.com

Отредактировано Angelina (2009-03-29 20:04:56)

0

124

йой. двинутої нам не хватало...

- Шо я там забув?? Думай як хоч, але Опра то жирна і тупа америкоська чорно?*№а  +*?ха із явно завишеним почуттям власної важливості і відсутньою півкулею головного мозку
Але загалом ми тут не про Опру говорити прийшли. В тебе випадково не знайдеться трохи місця на складі, а то скоро ранок і ти ж знаєш як сьогодні сонце погано впливає на здоровя

0

125

- Dymaesh mogna prosto tak pruytu v chuys dim v svoih graznuh chobotah, vanayuchu nibu shchoyno vuyshlu z tolpu pyanuh pankiv na koncerti i prosutu lushutus na nich? - pauza, chukayu poku htos vidkruye rota schob shos scazatu - TAK mogna, ale vam dovedetsa zaplatutu za ce veluky ciny. Vu gotovi? Yakshcho tak to vsi vzalu fartyshku na kyhni i pochunayte pruburatu, vinuku v vanni, Pokleyte vkradeni mnoyu oboyi i zrobit z chogos dveri. Yakshco pogano spravutes ya vidpulayu vam kolinni chashechku poku vu bydete spatu.

0

126

Девушка а вы чьих будете? Мы пришли с вполне нормальными намериниями и не надо нам угрожать, размахивая топором, учитывая ещё к тому же что нас трое. Если ты окажиш гострипреимность и приютиш троих усталых путников, почему бы и не помоч. Мы ж не какието бандиты, в полне приличные люди. Уж прийдёться тебе нам поверить.
*Использую СООБРАЗИТЕЛЬНОСТЬ чтобы смастерить елементарные двери из подручного хлама*

Отредактировано immortal_king (2009-01-25 00:57:57)

0

127

Двері зроблено, шляхом піддвигання до пролому ящика.

Коментар Оповідача:
Оскільки Анжеліна не має ні друзів, ні нормальних засобів для існуання, то логічно було б, щоб вона приєдналась до команди.

0

128

- A ny raz vu tak kagete... yak ya mogy symnivatus scho vu в полне приличные люди?(sarkazm). Hocha  moye 6 chytta pidkazuye meni shcho vu govorute pravdy a ne pruyshlu sydu shchob zabratu moyu dorogocinny kolekciyu LYDSKUH GOLIV!!!, prosto gartuyu. Otge davayte poznayomumos, mene zvatu Angelina Loli, ni ya ne ta sama Angelina Jolie, vzagali vvagayu shcho vupadkovuy perepihon pid chas zyomok filmy pro podrygny pary sekretnuh agentiv yaki ne znayut pro profesiyu odne odnogo shche ne pruchuna gunutus i vsunovlyvatu ciluy dut sadok afrukanskuh surit, oskilku v rezyltati htos povunen nagladatu za cum dut sadkom, ce zaburaye bagato energiyi i klitun mozky, pisla chogo mogna zakinchutu guttya psuhichno shubnytum vampirom z 50 dolaramu v kusheni. і oскільки я не маю ні друзів, ні нормальних засобів для існуання, то логічно було б, щоб я приєдналась до vashoi команди. Chomus vu vugladayete yak komanda, nibu na vukonanni sypersekretnoyi misiyi, stoite v odun ryad, gotovi do boyu, trumayetes za rychku. 

// Na rahynok dverey, Shoge Greyf tilku shcho sulno obrazuv tvoyu СООБРАЗИТЕЛЬНОСТЬ immortal.

- I bachula b ce moya babca... 3 zdorovuh bygaya i ne mogyt dveri poremontyvatu, poluchku v hati prukrytutu... vona b vas skovorodkoyu peretovkla z demage 2-12 +12 if crittikal head hit with chanse 25%, boge miy, de zaraz normalnogo myguka znaytu?

+1

129

Поглядаю то на Джона то на Аквіліса в надії шо хоть вони тут щось розуміють
- ...вона ж пожартувала на рахунок частини команди?? а то в мене вже мороз по шкірі. хто зна шо в неї в голові...можливо ця частина про відпилювання колінних чашечок правда???

Отредактировано NorthFear (2009-01-25 17:10:13)

0

130

-Зря ты нам поверила. На самом деле мы искали с кем бы то перепихунться. И вот тут видим свет горит... Шутка... Гы...
-Народ я понял у неё синдром одинокой женщины за 40. Наверно мужики её обижали вот она и фиминистка такая выросла. Наверно мужиков всёвремя сторонилась раз даже в квартире мужиком и не пахнет. А тут мы.... Ну надо же на нас отыграться за все годы, а заодно и выговориться. На 8 марта подарим ей телик чтоб сериалы смотрела.
-Ну расказывай расхетительница гробниц и похитительница голов какие цели приследуеш вступая в нашу шайку оторваных пацанов) И вообще как так сразу можно принимать такое решение? Может что слышала про нас??? Ты хоть знаеш кто МЫ?

Отредактировано immortal_king (2009-01-25 22:06:32)

0

131

- Da ladno, telik tak telik- pidhogy do immortala - Ya g kazala 6 chytta(ny i 5 poperednih storinok gru) pidkazuye meni shcho vu hlopci dosut navit poradnii i vam mogna dovi..... - Nepomitno byu immortala sokuroyu po zadnih kolinnuh syhogullah, ale ne zanadto sulno, hocha ni, ne tak, spochatky golovne shchob ne zanadto slabo a potim vge duvlys schob ne vidrybatu hlopcy nogy - Vubachay nichogo lichnogo prosto korektuyu zanadto svidomuy obraz svogo personaga!!!! //zaodno i otugralas za vse godu, ha-ha.

* Yakshcho htos zahoche pochystvyvatu sebe mygukom i datu zdachy divchuni, ne blokuyu nastypnuy udar(Rano chu pizno yim spatu zahochetsa, todi i vidigraus). Spodivayus immortal zaraz legut na zemli v agoniyi trumaetsa za nogy, - O his leg hurts, want some Vicodin? Yaksho v ciy sceni zmogesh postavutu meni diagnoz to Hugh Lourie viddast tobi sviy EMMI, pidkazka: nichogo na MRI, bili tilca v normi. Youre move.

- Poslyhaite, ya znayu navishcho hochy pruednatus do vas, v mene ye svoi cili, zaputanna v tomy shcho vu bydete robutu, bigtu do mamu, chu skagete schos v stuli "Perestante trunditu, lagayem spatu a zavtra v dorogy!!!"...

Отредактировано Angelina (2009-01-26 17:40:38)

0

132

-Sho za na...AAAAAyyy blyaaaa... Tikayte hlopci I'l be back. ААААА она реально шизанутая(диагноз острая шизофрения). 
*Выкрикиваю плохие слова около минуты*
- Ты хоть топор придизенфицировала дура??? Ты ж наверняка им пользовалась вместо мочалки и под ногтями вычищала грязь. Теперь точно бешенстовм заражусь...
- Аквилс помоги мне добраться до того лежака. Я лично против чтобы она шла с нами но если вдруг настоние моё до утра улучшится то возможно и поменяется мнение. Вокруг и так слишком много врагов чтоб ещё тебе свои по ногам топором били.
*Смотрю обижено на Анжелину и показываю язык*

0

133

-Теперь если телик и подарю то обязательно черно-белый и чтоб там один канал был и то про футбол.
*Ещё раз показываю язык*

0

134

- Dobre scho mu pruyshlu do konsensysy, a i pro vidpulyvanna kolinnuh chashechok, ce vse nepravda, nadobranich.

0

135

День пройшов без будь-яких проблем чи подій.

Ніч друга.
Всі персонажі втрачають 1 ПК щоб прокинутись. Всі рани заживають.
Анжеліна приєднується до групи.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Щойно ніч вступила у свої права-задзвонив телефон Варгарда. Дзвонив Князь.
-Слухайте уважно. Я вже дізнався що за вантаж згадувався у записі. Це наркотики, достатньо велика партія, призначена для продажу у Лос-Анжелесі. Я звісно цим займусь.
Але тепер у нас трохи інакше питання. Зі всього випливає, що той хто створив цей запис-виходить що мій союзник, раз хотів щоб я дізнався про наркотики. Я не сумніваюсь, що будь Леонард живий-він теж поступив би так само, знаючи моє відношення до "білої смерті".
Дійшло до абсурду-я вже почав сумніватись, чи справді він мертвий...Ось що. Ви повинні спробувати дізнатись, чи справді це так. Все інше значення більше не має. І ще. Після 4 ночі вас не повинно бути поблизу "Армагеддону"-там може бути.....спекотно. Бо партія наркоти саме там.
Еге, а хто це там у вас четвертий?

Князь, будучи Тореадором і маючи феноменальний слух, почув, що на тому кінці проводу 4 слухачів а не троє.

Коментар Оповідача:
Головне завдання зиінилось, але це не означає, що інші завдання відмінені. Виконання якогось з побічних завдань може принести користь.
Поточне головне завдання:
Дізнатись, чи справді Леонард Кранмер живий чи це містифікація.

Підказка. Той хто здогадається, ЯК це виявити, отримає 1 додаткове очко досвіду.
Розгадку можна знайти, прочитавши документ про дисципліни, що є у наборі правил і матеріалів.

+1

136

-Анжелина, солнышко, иди завари чайку, а взрослые дяди будут думать что делать дальше.
-Моё мнение такое - позвонить князю и спросить почему он не догадался исплозьзовать Прикосновение духа (Spirits Touch) на диктофон. При положительном результате всё бы прояснилось. Или едем на кладбище где похоронен Леонард и смотрим так ли хорошо Анжелина орудует лопатой как топором (но отсутствие костей или присутствие нам врядле чтото точно скажет). Надо отловить когото из клана Джованни, Нагараджа или Самеди чтобы те осмотрели кости с помощью "Некромантии (Necromancy)" и возможно нам чтото поведали. В крайнем случае попросить их вызвать духа "Вызов Призрака (Summon Spirit)"

-Ну что звоним Князю или предпологаем что  до такого он и сам додумался, но результатов не дало?

0

137

- З нами зараз, князю, нова знайома, котра гостинно поділилась своїм помешканням на день. І крім того горить бажанням допомогти нам у завданні. Вона не з шабашу і думаю їй довіряти можна. Принаймі в певній мірі

- А ідея із дотиком духу цікава, але от є декілька проблем. Хто ним володіє?? І де б взяти річ яку ймовірно тримав у руках Леонард, якщо він і справді живий. Із диктофоном сумніваюсь що щось пройшло б. Він поміняв дуже багатьох власників останнім часом

+2

138

- Если Князь владеет "Уровень 4 Телепатия (Telepathy)"  то и "Уровень 3 Прикосновение духа (Spirits Touch)" владеет наверняка. Но ты прав диктофон прошол уже через много рук, так что спроси где захоронение, и нет ли у него знакомых Сородичей со знанием Некромантии

Отредактировано immortal_king (2009-01-27 16:20:57)

+1

139

Hey guys, I made some reserch:

The tape quest:
Уровень 1 Подмена (Changeling)Вампир может изменить свою внешность и/или голос

Уровень 2 Путешествующий голос (Tourette's Voice) - symnivays shcho ce bylo vukorustano ale treba shchob ta divchuna pomyatala golos Loni shchob vukorustatu Уровень 1 Подмена (Changeling).

Death of Leonard quest:
Фантасмагория (Chimerstry) - stvorenna ilyziyi, no coment. Somebody ather could do it if Leonard had no pewers.

And some ather stuff, nothing important:
Уровень 3 Прах к праху (Ashes to Ashes)Вампир может превратиться в столб праха. В этом состоянии он становится неуязвим даже для огня и солнечного света.
Уровень 3 Волшебный Сон (Enchanted Slumber)
Уровень 3 Слияние с землей (Earth Meld)
Власть над Временем (Temporis)

+1

140

- Thare is about 50 more abilitys that explane this quest. And thare could be one non supernatural teory for tape quest if we ware living in time of mashines that can make mathematik calkulation, oh wait, we do.

Any way we have 2 Teoriyi:
1) Leonard guvuy.
2) Leonard.... any dogadytes.

1: Leonard i knaz guvi i propoviduyut mur i poradok, zachushchayut vyluci vid narkotukiv i znimayum kotenat z derev, vnochi zvisno, dymayu nam v comy vupadky mogna rozslabutus i hay Nesh Bridges i Don Jonson roblat svoyu roboty.

2: Leonard zgoriv v polumyi sonca a yogo divchuna bachula ce vse i stala v dechomy shogoyu na mene, ya ne mayu na uvazi shcho vona pochala rozburatus v myzuci, televiziynuh serialah i peredplachyvatu cosmopolitan. I vona hoche mury z lydmu? symnivayus. A narkotuku, skorish za vse ne prosto narkotuku. V lybomy vupadky poshlu SMS knazy z povidomlennam "Che tam? Zvyakni".

0

141

Vzagali pidtrumuyu "Уровень 3 Прикосновение духа (Spirits Touch)"

0

142

-Я вважаю що треба викопати труп та взяти ДНК. Якшо Князь та Леонард були друзями то скорше всього в Князя мають лишитись речі Леонарда.

0

143

Князь уважно вислухав ідеї групи:
-Дотик духа я пробував-там глухо. Його тримали після запису адресат, музикант і злодій. Варіант з ДНК просто смішний...ну поїдете ви в Східну Європу. Ну проведете аналіз ДНК. А звірити з чим??? Словом, варіант з ексгумацією відпадає-могила у Східній Європі як я казав.
Єдине, що справді може щось дати-це спробувати викликати його дух. Це звісно, кощунство...нехай Господь простить. Не бачу іншого виходу. Що ж. На пустирі за Примістям знаходиться старе кладовище. Там мешкає Самеді...достатньо старий, щоб бути майстерним у подібних справах. Мабуть, вам слід навідатись до нього просто зараз і попросити допомогти.
До речі...Анжеліно, хто б ти не була, бо я про тебе вперше чую, я маю тебе попередити. Я завжди вдячний за допомогу-а за шкоду якраз навпаки. І ще я вмію діставати тих, хто мені зашкодив, майже звідусіль, окрім їх могил.
Я достатньо прозоро натякнув?

Джон отримує 1 очко досвіду.
Група отримує координати кладовища. Шлях туди займе 1 годину.

0

144

-УУУ Анжелина, папа на тебя сердится. Будь послушной девочкой и получиш много конфет от папы.
-Предлагаю немедля отправиться на кладбище.

*Некоторое время любуюсь дверями которые я соорудил и выхожу на улицу*

0

145

%%%
Я завжди вдячний за допомогу-а за шкоду якраз навпаки. І ще я вмію діставати тих, хто мені зашкодив, майже звідусіль, окрім їх могил.
%%%

- Z mogul vu distaete tilku staruh dryziv chuy golos pochylu na kaseti. Vse apsolytno prozoro.

0

146

Выдправляэмся на кладовище?

0

147

Вибору великого не бачу. Ідем, це хороший шанс

0

148

вйо по коням )

0

149

Кладовище на перший погляд було як кладовище-проте герої знали, що не всі тутешні мешканці достатньо спокійні.
Виглядало воно старим та покинутим-так ніби востаннє тут когось ховали років так зі 100 тому.

Під ногами стелився туман, тут і там поміж надгробками вибивались кущі і молоді деревця. Десь кричали нічні птахи.
Група зайшла на кладовище і пройшла кроків із 50, коли ззаду почувся голос:
-А ви що тут загубили?

Позаду, на могильному камені, повз який група щойно пройшла, сиділа симпатична дівчина у військового типу штанях-хакі та чорній сорочці. Гострі вуха робили її схожою на персонажа з фільму про єльфів.

Можна було побитись об заклад-ще 5 секунд назад її там не було.

0

150

- Yoprst
*протираю глаза руками*
- Мы... мы... мы того - мукулатуру собираем. Движение "ЗаЧК" За чистые кладбища. Если хочиш  можеш нам помоч. Анжелина вручи новой активистке пакет и наш значок отличия.

0

Вы здесь » Vampires » Маскарад Вампиров: Линии Крови » Хроніки Передмістя. Глава 1.