Герої зустрілись з гостями саме тоді, коли ті залізли всередину через вікно.
Це були четверо смертних-міцні хлопці, озброєні ломиком, двома монтировками і пожежною сокирою.
П"ятий був вампір-ватажок зграї. Одягнутий так само як і його бандити, бритоголовий, він тримав на долоні короткий металевий кілок з загостреної і полірованої арматури. Кілок висів на сантиметр вище долоні-що одразу видавало у вампірі Каїтиффа.
Він дивився на групу хижо, з ненавистю. Ненавистю знедоленого і пригнобленого до пригноблювачів.
-Доброї ночі, шановні Родичі. А будьте такі ласкаві вивернути кишені. Якщо звісно, не хочете щоб ми самі це зробили.
-І отой піжон хай куртку зніме-докинув один з смертних, вказуючи на Варгарда,-мені вона до вподоби.
Аквілс стоїть навпроти ватажка. Джон зправа від нього, Варгард зліва. навпроти них по двое смертних, причому Джонові дістались ті що з ломиком і сокирою.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Якщо вирішите битись, то прочитайте про свої дисципліни докладніше.
Правила бою: ходи відбуваються по черзі, першим ходить найшвидший, останнім-найповільніший. Але перший хід завжди за тим хто б"є перший(якщо не сказано інше).
Використання дисциплін при атаці зрозуміле. Використання дисципліни при захисті(наприклад кінетицизм у Джона, яким він може захищатись від удару) вимагає від гравця наперед сказати, чи буде він використовувати дисципліни. Також гравець може сказати, пр ияких умовах буде використовуватись дисципліна.
Наприклад, Джон може сказати-Я буду використовувати кінетицизм для захисту від сокири і не буду від ломика.
Або сказати просто-я буду використовувати кінетицизм при захисті. Тоді захист буде проти першої атаки.
Використати більшість дисциплін можна лише раз за хід. Якщо використана дисципліна в фазу атаки- при захисті буде не можливо.
Також нагадую про спільну здатність всіх вампірів "Сила Крові"-витративши кілька одиниць крові, підняти всі фізичні атрибути до 5. Від кількості витрачених ОК залежить як довго буде підсилення.