Vampires

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Vampires » Маскарад Вампиров: Линии Крови » Хроніки Передмістя. Глава 1.

Хроніки Передмістя. Глава 1.

Сообщений 91 страница 120 из 272

91

Герої зустрілись з гостями саме тоді, коли ті залізли всередину через вікно.
Це були четверо смертних-міцні хлопці, озброєні ломиком, двома монтировками і пожежною сокирою.
П"ятий був вампір-ватажок зграї. Одягнутий так само як і його бандити, бритоголовий, він тримав на долоні короткий металевий кілок з загостреної і полірованої арматури. Кілок висів на сантиметр вище долоні-що одразу видавало у вампірі Каїтиффа.
Він дивився на групу хижо, з ненавистю. Ненавистю знедоленого і пригнобленого до пригноблювачів.
-Доброї ночі, шановні Родичі. А будьте такі ласкаві вивернути кишені. Якщо звісно, не хочете щоб ми самі це зробили.
-І отой піжон хай куртку зніме-докинув один з смертних, вказуючи на Варгарда,-мені вона до вподоби.

Аквілс стоїть навпроти ватажка. Джон зправа від нього, Варгард зліва. навпроти них по двое смертних, причому Джонові дістались ті що з ломиком і сокирою.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Якщо вирішите битись, то прочитайте про свої дисципліни докладніше.
Правила бою: ходи відбуваються по черзі, першим ходить найшвидший, останнім-найповільніший. Але перший хід завжди за тим хто б"є перший(якщо не сказано інше).
Використання дисциплін при атаці зрозуміле. Використання дисципліни при захисті(наприклад кінетицизм у Джона, яким він може захищатись від удару) вимагає від гравця наперед сказати, чи буде він використовувати дисципліни. Також гравець може сказати, пр ияких умовах буде використовуватись дисципліна.
Наприклад, Джон може сказати-Я буду використовувати кінетицизм для захисту від сокири і не буду від ломика.
Або сказати просто-я буду використовувати кінетицизм при захисті. Тоді захист буде проти першої атаки.
Використати більшість дисциплін можна лише раз за хід. Якщо використана дисципліна в фазу атаки- при захисті буде не можливо.

Також нагадую про спільну здатність всіх вампірів "Сила Крові"-витративши кілька одиниць крові, підняти всі фізичні атрибути до 5. Від кількості витрачених ОК залежить як довго буде підсилення.

0

92

- КУРТКУ ТОБІ ТРЕБА?!! ЗАРАЗ БУДЕ ТОБІ КУРТКА!!!
Використовую дисципліну швидкість. Порскаю газовим балончиком в лице тому що справа від мене
------------------------------------------------
Наскільки розумію в кінці ходу завдяки швидкості в мене буде ще одна дія і я зможу наприклад ще когось атакувати?
ЗІ.То ці видіння нас мали попередити про бандитів?

+1

93

-Gop Stop mi padashli izza ugla...

*Напевая чтото на русском и с максмальным хладнокровием и даже немножко улыбаясь, хрустнув пальцами и шеей включаю Быстрота (Celerity). После чего на огромной скорости и с максимальным усилием бю падонка с топором в пах ногой*

+1

94

Витягую шокер і стріляю ним в очі  ватажку !

+1

95

Як тільки Варгард дістав з кишені баллончик, його оппонент замахнувся монтировкою. Струмінь газу швидко вивів бандита з ладу, але рука зі зброєю вже по інерції йшла вниз.  Втім, удар був слабким і не відчутним. Ворог, мов колода, впав лолілиць і Варгард зробив крок вбік.  Почувся глухий звук падіння тіла на бетон.

Варгард-кидок на Спритність + Сприймання + бонус предмету. Ворог-ухиляння + спритність.  У Варгарда більше успіхів-ворог втрачає свідомість і отримуе 1 очко пошкоджень при падінні.

В цей момент ватажок оговтався і запустив у Варгарда кілком, використавши Кінетицизм. Удар був точний, але в ту мить Варгард якраз відійшов вбік, пропустивши падаючого бандита-і кілок влучив в ліву руку а не в серце.

Кидок ватажка Кінетицизм-2 Успіхи. Кидок Варгарда-Спритність + Сприймання. 1 Успіх. Ватажок попадає, хоч і не туд икуди цілився.
Кидок на пошкодження: 1 Успіх. Варгарду блокувати нічим. Варгард втрачає 1 очко здоров"я(поглинаєме пошкодження-може бути вилікувано кров"ю). Варгард втрачає 2 кубики на любі дворучні дії, бо кілок засів в його руці.

Але зрадіти Каїтифф не встиг, незважаючи на свою швидкість-пара електродів неслась прямо йому в обличчя.
Швидкість йому не дуже помогла-навіть смикнувшись вбік, ватажок не зміг ухилитись. Втім, електроди не смогли нормально вп"ястись йому в лице.
Отримавши чималеньку порцію електроенергії, він підстрибнув, немов вжалений, і опинився за 4 метри від групи.

Аквілс кидає Сприймання + Вогнепальна Зброя. (3+0). Ворог кидає на ухиляння зі штрафом(атакований не тим кого сам атакував). У Аквілса 2 успіхи, у ворога 1. Слабке попадання.
Зброя наносить фіксований дамаг-2 Одиниці Непоглинаємих пошкоджень. Ватажок втрачає можливість використати додаткові ходи в цей хід.

В ту ж мить Джон добряче напіддав бандиту з сокирою, але той спритно заблокував удар рукояткою сокири.
Але удар був сильнішим ніж очікувалось-Джонові вдалось вибити сокиру в того з рук.

Джон кидає на спритність+ кубик за Швидкість-бо рукопашний бій 0. Ворог кидає на блокування-успіх.
Джон кидає на силу удару-2 кубики. Ворог-на силу блока-1 кубик. В Джона 1 успіх, в ворога Неуспіх(одиниця).
Джон вибиває в нього зброю.

Зрадівши своєму вдалому прийомові, Джон пропустив швидкий удар ломом від іншого бандита.
Втім, бандит не знав, а його ватажок забув йому сказати, що тупа зброя проти вампіра не годиться. Джон лише похитнувся трохи-але й тільки.

Бандит атакує ломом. Спритність + Холодна Зброя. Джон ухиляється зі штрафом(атака збоку). Бандит попадає маючи на 2 Успіхи більше.
Пошкодження: 2 кубики за влучання +1 сила +1 властивість зброї. Джон кидає на Виносливість (3) + Стійкість(1). В обох по 2 успіхи. Джон не отримав ніяких пошкоджень.

Тут отямився і другий тип з монтировкою. Він замашисто вдарив Варгарда-і таки попав. Втім, Варгард цього чекав і зумів правою рукою пом"якшити удар.

Кидок ворога спритність + Холодна зброя. Кидок Варгарда на Спритність + Холодна-в сумі 3. Штраф -1 (атака збоку). В ворога на 1 успіх більше-він попав.
Кидок на пошкодження сила 2 +1 попадання +1 сила зброї. Варгард-2 Витривалості.
В ворога на 2 успіхи більше.
Варгард отримує 2 одиниці Тупих пошкоджень-для вампірів тупі поранення діляться на 2. Варгард отримує -1 очко здоров"я(в сумі -2 поглинаємих пошкоджень).

Тепер Джон і Варгард можуть походити ще раз.

0

96

Добре що я правша. Використовую газовий балончик на іншому типу з монтировкою що біля мене

0

97

Тепер друзья вы мне не помеха.
*Достаю шокер запихаю обратно електрод и прицельно стреляю главному вампиру в сердце*

Кожен картридж до ейртейзера одноразовий-це два тоненькі проводи. Повторний постріл неможливий-потрібна заміна картриджа.

0

98

Варгард спробував застосувати балончик ще раз, але ворог спритно відскочив назад і відбіг, ставши коло свого босса.

Варгард -неуспішний кидок. В балончику залишається газу на 1 використання.

Другий хід.

Ватажок нарешті оговтався від шоку. Підсиливши себе силою крові, він стрімко атакував Джона, цілячись йому в голову. Удар був страшної сили, але Джон все таки якимось чудом зумів вивернутись так, що кулак лише зачепив його голову.

Ватажок-Атака. Сила 5, рукопашна 2. Складність 6. 3 Успіхи.
Джон ухиляється-Спритність 2. 2 Успіхи. Ватажок попав.
Кидок на пошкодження. Сила 5- 3 Успіхи. Джон-Витривалість 3+Стійкіть 1. 0 Успіхів.
Джон отримує 1 очко пошкоджень і в нього трохи здерта шкіра на скулі.

Далі хід героїв.

0

99

-Клац клац... блин какого он не стреляет? ОоООО этот идиот несётся на меня *Активирую Быстрота (Celerity) На огромной скорости почти уклонился от удара главаря и во время уклонения тычу ему в голову  (область уха) шокером*
Повезло что он не попал мне в челюсть подумал я в следующие мгновенье.

0

100

Налітаю з електрошокером на ватажка
----------------------------------------------
Скільки одиниць крові вартувала швидкість? І скільки в мене їх взагалі залишилось

0

101

Аналогічно беру шокер і біжу на ватажка і бю його ним в область серця

0

102

Джон стрибнув вперед, намагаючись дотягнутись шокером до ворога, але йому не пощастило-ворог виявився спритніший. Він ухилився просто граючись.

Джон кидає Спритність-2 кубики. 10 і 1. Невдача.

Зате Варгард прямо-таки стрибнув вище голови-запущений навмання удар прийшовся Каїтиффу в груди, негідник, зайнятий побиттям Джона, просто не звернув уваги на атаку Тореадора-і дуже даремно.

Варгард-Спритність + Холодна Зброя. 2+1. 3 Успіхи. Ворог-спритність + рукопашна 5+2. Складність кидка 7(стандарт 6 +1 штраф). Всього 1 Успіх.
Ватажок отримує 2 одиниці непоглинаємих пошкоджень. Використовує кров для лікування.
Результат: каїтифф втратив додаткові ходи знову, 1 ОК, і має 7 одиниць здоров"я.

В цей час бандит з монтировкою замахнувся на Аквілса, що теж збирався підсмажити його шефа, і вперіщив по спині. Але той вперто ліз вперед, розмахуючи шокером.

Бандит атакує-2 успіхи. Аквілс захищається-1 успіх
Пошкодження: в бандита 1 успіх. В Аквілса 2 кубики-0 успіхів.
Аквілс не отримує пошкоджень, але куртка поравана.

Ватажок явно не хотів отримати черговий удар-він відчайдушно ухилявся і блокував. Аквілсу таки не вдалось його зачепити.

Ватажок має 7 кубиків -5 успіхів. Оскільки у Аквілса кубиків лише два-його атака автоматично провалена.

бандит із ломиком швидко збагнув, що здобич цього разу не проста, і почав обходити групу(буде мати бонус до атаки, якщо ніхто його не заблокує).
бандит, у якого була вибита з рук сокира, відбіг назад, шукаючи свою зброю чи щось інше(кидок на пошук зброї успішний-він знаходить шматок труби).

Варгард і Джон можуть зробити додатковий хід.

Примітка оповідача.

Про блокування.
Герої можуть не тільки битись, але й боротись.
Наприклад, сильний, але повільний герой може намагатись схопити ворога(ворог при цьому отримує штраф на атаку, а при дуже успішному захваті-ще й може отримати поранення). І звісно, н еможе атакувати інікого крім того хто його схопив.
Або якшо герой спритний але не вміє добре битись-може повиснути на ворогові, завдаючи йому штраф на всі дії поки не буде скинутий. А інші герої в цей час будуть ефективніше битись із заблокованим ворогом.

Швидкість потребує 1 одиницю крові за хід.

0

103

Ах ты так!!! Ищу упавшый топор на земле.

0

104

Наношу ще один удар шокером ватажкові. Ми мусимо його вложити!

+1

105

Блін коли ж він загнеться, не звертаючи уваги на того що обходить знову бю ватажка шокером

0

106

Джон швидко зиркнув навколо-сокира лежала за кілька метрів позаду ворогів, підняти її не було змоги.

Варгард ще раз спробував підсмажити Каїтиффа, але не тут то було- "Сила Крові" зробила того неймовірно спритним.

Варгард-Спритність 2 + Холодна 1. Каїтифф-спритність 5 рукопашна 2. В обох по 2 успіхи. Невдала атака.

Хід 3.

Ватажок хижо посміхнувся, і раптом нігті на його пальцях почали видовжуватись. Ще за якусь мить гострі 3-сантиметрові кігті вже були готові рвати ворога на шматки.

Ватажок використовує Дисципліну  Перетворення.

далі хід Джона. (Хід Аквілса враховано, але він буде ходити коли відходять Джон, Варгард і ще один бандит)

0

107

Сила крови сделала его невероятно защищённым возможно даже мы не сможем его победить если не ктото не пожертвует собой. Возможно мне удастся повредить ему ноги если сильно постараться - подумал про себя я.
*Не став смотреть пока каитифф доделает свой маникюр я пробую сделать ему захват, бросившись в ноги, но при этом открывая спину*

Отредактировано immortal_king (2009-01-21 10:43:08)

0

108

Користаюсь моментом, використовую силу крові і наношу ще одну атаку шокером

0

109

Джон стрімголов "нирнув" під ноги Каїтиффу, схопивши його за ноги. Той не очікував подібного прийому і відскочити не встиг.

Джон отримує 2 кубики бонусу за відчайдушний напад, його противник отримує +2 кубики на атаку проти нього, коли буде йог очерга ходити, і втрачає можливість пересування(не може ухилятись-може тільки блокувати з штрафом +2 до складності).
Джон-4 кубики, 1 успіх. Ворог- 7 кубиків, 0 успіхів. Джон схопив ворога за ноги.

Варгард чудово цим скористався-піднявши збільшивши свої силу і спритність, він кинувся вперед і гарно приклався шокером до живота ватажка.

Ватажок отримує 2 одиниці пошкоджень(всього має 5 пошкоджень) і втрачає додаткові ходи.

Наступної миті один бандит підстрибнув до Варгарда збоку і вдарив монтировкою, але не тут-то було! Варгард заблокував удар пораненою рукою і вдарив руків"ям шокера у відповідь, поціливши в голову.

Бандит атакує-1 успіх. Варгард блокує-4 успіхи(6 кубиків). Успішна контратака.
Кидок на Удар у відповідь-1 успіх. Кидок на пошкодження: 2 успіхи. Бандит отримує 2 одиниці пошкоджень(кидок на захист неуспішний).

Аквілс теж часу не гаяв-його удар теж був успішний. Ватажок, якого міцно тримали за ноги, не міг ухилятись від атак зі всіх боків, і отримав черговий удар шокером.

Ватажок пропускає удар. В нього вже 7 одиниць пошкодження. Кидок на опір Звірові провалений-ватажок впадає в Безумство.

В цей момент один з бандитів хряснув Джона по спині. Джон, лежачи на животі і обнімайючи ноги ворога, ухилитись не міг.

Джон отримує 1 одиницю пошкоджень(всього 2 одиниці тупих пошкоджень-результат 1 одиниця поглинаємих пошкоджень), і відпускає ноги ватажка, втрачаючи можливість додаткового ходу.

тут дав про себе знати останній бандит. Удар в спину Варгарда був раптовий і прийшовся в голову. Варгард впав на коліна, пропускаючи додатковий хід.

Варгард отримує 4 одиниці пошкоджень. 2 блокує втривалістю, решта ділиться на 2-результат 1 одиниця пошкоджень.

Наступний хід.

Каїтифф оскаженів і люто вдарив кігтями першого, хто підвернувся під руку-це виявився той самий бандит що вдарив по спині Джона.
Червоний фонтан з розірваного горла залив обличчя іншому бандиту, деморалізуючи його(бандит що бив в спину Варгарда втрачає хід).

На ногах залишились лише оскаженілий Каїтифф, Варгард, Джон(вони піднялись, Аквілс і 2 бандити, що стоять коло Варгарда.
Джон і Варгард ходять останніми(штраф за падіння).
Хід Аквілса, потім бандит, потім Варгард і Джон.

0

110

Прийшов час нанести останній удар. Пробую нанести удар "Яєшня". Пробиваю шокером в область паху безумному ватажку

Отредактировано Slivka (2009-01-22 00:25:49)

0

111

Аквілс зробив випад, але Каїтифф, якому Безумство додало сил, легко відбив атаку і пройшовся кігтями по руці, що тримала шокер. Аквілс відскочив, впустивши зброю.

Кидок Аквілса-2 кубики, 1 успіх. Захист Каїтиффа-7 кубиків, складність 5. 3 успіхи-успішна контратака.
Кидок на пошкодження-3 успіхи. Аквілс захищаеться Витривалістю-2 успіхи. Аквілс отримав 1 очко непоглинаємих пошкоджень.

В цей момент один з бандитів цілком розумно вирішив, що час робити ноги, і кинувся втікати.

Примітка Оповідача:
Важко поранені вампіри що впали в Безумство-неймовірно небезпечні. Внутрішній Звір додає йому сили і спритності, і навіть з використанням Сили Крові битись з таким ворогом дуже тяжко.
До речі, хто там ще не стріляв тейзером?

0

112

-Разєн кинь мне свой шокер, ведь у тебя должне быть ещё не использованый заряд. Поверь мне стрелять я умею! Я пока отвлеку его а ты бей в рукопашную.
*Пробую привлеч внимание каитиффа на себя, кидая в него своим старым шокером*

0

113

Кидаю шокер Джонові. Атакую каїтиффа голими руками, відволікаючи його увагу на себе, щоб було лекше в нього влучити

0

114

Варгард кинув шокер Джону, і спробував вдарити ворога кулаком. Втім, той навіть не помітив удару, бо якраз ухилявся від кинутого йому в голову шокера.

Атака Варгарда успішка-влучив. Вампір блокує удар стійкістю-4 успіхи. Він не отримав пошкоджень.

Джон зате таки влучив-Каїтифф, дико завивши, кинувся навтіки і вистрибнув у вікно.

Коли герої обернулись, то побачили, як тікав останній бандит

Результат бою.
Група отримує бонус "Бойове хрещення". До кінця глави вся група матиме +1 кубик на кидки пов"язані з хоробрістю, мораллю, впевненістю і тд.
Герої отримали незначні пошкодження, які можна вилікувати негайно, витративши Очки Крові або вони самі заживуть за день.
Трофеї і втрати: Група отримує трофеї -зброю бандитів та кілок Каїтиффа. Варгард витратив майже весь запас газу, лише у Аквілса шокер ще може стріляти.

Группа знаходить шокери Аквілса, який той впустив при пораненні, і шокер Джона.

Обстановка:
На землі лежать непритомний бандит і труп.

Дії групи?

0

115

- їсти подано, - сказав я, дивлячись на відключеного бандита, і трохи хижо усміхнувся
але перш за все варто глянути чи в них є що цікаве із собою і обдумати що робити далі. сумнівно, але можливо за нами ще повернуться, тому напевно це не дуже безпечне місце. хоча якщо знайдем якесь світло на бандитах, то можна буде нарешті оглянути той підвал і можливо залягти там на день

0

116

-Живут как собаки и убегают как собаки с поля боя. Поздравляю в первой совместной победой. Шокер Разена который он кинул мне, единственный может стрелять и кол каитиффа можно метать я думаю вы не против если я оставлю эти 2 предмета себе? Топор если никому ненужен я бы тоже использовал как метательное, но это уже если он никому не нужен. Разен, друг, я бы  с радостью разделил с тобой трапезу, но по личным причнам не стану этого делать. Наслаждайтесь в месте с Аквилсом.
*Обыскиваю на содержимое двух бандитов*
-Аквилс у тебя куртка порвалась, а эта вроде бы ничего.

Отредактировано immortal_king (2009-01-23 22:39:50)

0

117

Та заберайте собі всю зброю мені вона не потрібна. Пробою витягнути кілок з руки Разкна використовуючи свої медичні навички.

Отредактировано Slivka (2009-01-23 23:35:38)

0

118

Трофеї в кишенях бандитів-дві сотні доларів мілкими купюрами, викидний ніж, дешевий мобільний телефон.
Куртки обох бандитів забруднені і заляпані кров"ю і для використання непридатні(якщо тільки група не бажає полювати на поліцію "на живця").

Куртка Аквілса цілком придатна до використання. Якщо одяг зазнає постійних пошкоджень, то викликає все більшу підозру і зневагу. В ряді випадків поганий стан одягу може і допомагати(якщо треба прикинутись бомжом чи щось таке).

Варгард досить скептично поставився до ідеї носитись по вулицях с ломами і тим більше сокирою.
-Джон, а ти власне сокиру де ховатимеш? Скажеш що ти пожежник? (спрацьовує достоїнство Здоровий Глузд)

Аквілс кивнув:
-Атож. І ще мені дуже не подобається ідея тут ночувати. Хтось з тих двох стукане копам-а тут ми і оце от, труп.
Нас виволочуть з підвалу прямо посеред дня. І ще й оцей може швидко оговтатись. Що з ним тоді робити? Треба шукати інше сховище-поряд їх багато.
(Також Здоровий Глузд)

Примітка Оповідача:
Добити або засосати переможеного ворога-означає втратити Людяність, зазвичай.
І ще забув сказати-Варгард має номер свого Сіра, тому, звісно, може йому звонити. Також можна звонити кому завгодно, якщо є номер-але не слід робити це без необхідності.

0

119

*Побегав вокруг поля боя наконецто наткнулся на старый и ржавый топор*
Хм а а во время мне он казался меньшим... И как я сним буду таскаться... И что остальные подумают... Хм, а может прикинуться лесорубом? Та ну его, мне хватит и шокера с одним зарядом ну и кол безумца заберу.
*Беру кол и третью часть денег. Копаю дешовый мобильный телефон со всей силы после этого копаю бандита в обмороке по яйцам (несильно, чтоб  не сдох случайно)*
- А это тебе урок на всю жизнь, mudak! Будеш знать как с бандюками связываться.

*Осматриваюсь вокруг себя в поиске убежища в котором НАКОНЕЦТО удастся отдохнуть*
-Ну что напарнички, покатили дальше?

0

120

Кидаю до кишені ніж бандита, свою третину грошей, решту передаю Аквілісу
- Ви як хочете а я голодний. Хто зна коли буде наступна зручна нагода підкормитись
Сказаваши це встромлюю ікла у бандита. Крові багато не пю, щоб він залишився живий
- А тепер ідем до якогось складу, котрий ми бачили. Часу не дуже багато залишилось

0

Вы здесь » Vampires » Маскарад Вампиров: Линии Крови » Хроніки Передмістя. Глава 1.