Мде про гарячу ванну і солодкий сон можна забути... А ідея прорубитися під сцену стає з кожним разом не такою бредовою). Ктось бачить де ми можемо укритися не день???
*Оглядаюсь по всім сторонам у пошуках укриття*
Vampires |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Vampires » Маскарад Вампиров: Линии Крови » Хроніки Передмістя. Глава 1.
Мде про гарячу ванну і солодкий сон можна забути... А ідея прорубитися під сцену стає з кожним разом не такою бредовою). Ктось бачить де ми можемо укритися не день???
*Оглядаюсь по всім сторонам у пошуках укриття*
Дивлюсь котра година
Скоро буде 4 година ночі.
Джон побачив неподалік кілька будівель, схожих на покинуті склади(власне, сам клуб теж знаходився у такій будівлі-тільки прикрашеній і підремонтованій).
Власне, весь квартал складався з подібниз будівель-жилі будинки знаходились за кілька сотень метрів. А навколо клубу-в основному склади, станція по ремонту вантажівок(покинута), кілька діючих складів і кілька покинутих(тобто таких що потребують ремонту або просто порожні в даний момент). Діючі склади, звісно, охороняються.
О бачу якусь станцію. На вигляд ніби покинута. Разен Аквілс ви не проти там перебути день? Можливо там ще шось цікаве знайдемо.
Виглядає цікавіше за покинуті склади. Ідем
Взявши під руку Аквілса якого все більше і більше розвозило від пива Разен і я попрямували до станції.
Пустіть мене йолупи я і сам можу йти я ж тільки 1 пиво випив. Чекайте зараз відляю і підемо.
Покинута рембаза для вантажівок виглядала похмуро-облуплені стіни, місцями вибиті шибки. Ворота були зачинені, але перелізти через них-не проблема.
Двері виявились замкнені ззовні на велику ржаву колодку.
Здавалося-приміщення покинуте вже багато років.
В цей момент Джон побачив людську постать на фоні стіни. І хоча стіна була за десять метрів-здавалось, що сама постать значно далі. Так, неначе вона просвічувала крізь стіну.
Джон здивовано кліпнув очима, і постать в той же момент пропала на прощання зробивши незрозумілий жест.
(Джон бачив видіння).
- Треба подумати як нам залізти всередину. Хтось бачить вибиті вікна через як і ми могли б пробратись? Якщо ні то треба підшукати якийсь важіль. Колодка на вигляд досить стара і думаю що зламається швидко
...Джон, ти чого витріщився на стіну??
Бррррр шо це було? *я схопився за голову і сильно почав терти очі. Відразу схопив Разена і Аквілса та пошепки промовив*
- Разене Аквілс стійте не рухайтесь і краще говоріть пошепки. Я не знаю що я бачив але помоєму всередині ктось є... Я чітко бачив людську фігуру за цією стіною. Пропоную спочатку розвідати що і як.
Жаль нема гранат зара взнали б хто в середині )
*Помалу і сидячи я просуваюсь вздовж обросшої мохом стіни до першої розбитої шибки. Накінець наважившись потрохи висуваю голову та вдивляюсь у темряву.*
Аквілс і Разен володіють навиками що збільшуть відчуття. Питається чому я маю тут сидіти і таращитись в темноту. Надіюсь що очі звикнуть і я шось побачу *подумав я про себе*
Джон, засунувши голову крізь вибиту шибку, обдивився приміщення. Він побачив невелику кімнату, забиту усіляким хламом, уламками ящиків, меблів. Посеред кімнати було видно місце де палили вогнище-судячи по всьому, кілька років тому.
Безумовно, кімнат було набагато більше-станція велика.
Примітка Оповідача.
Вампіри чудово бачать в темряві. Як люди вдень.
Що ж до "Ауспексу", то на першому рівні він лише підсилює Сприймання і не дозволяє бачити нічого такого, що не видно звичайним оком.
З використанням Ауспексу 1 рівня вампір може побачити те, на що б він просто не звернув уваги.
Приклад: Варгард побачив що співбесідник н емає тіні, кинувши кубики. Йому пощастило. Якби в цей момент він використав ауспекс, то мав би більше шансів це побачити-а може, взагалі мав би АвтоУспіх.
Я зможу пролізти через вибиту шибку? Якщо так, то залажу всередину і використовую Ауспексу, оглядаючи все навколо мене
------------------------------
питання на рахунок дисциплін. які і якого рівня є у наших персонажів? як я розумію тільки перші дисципліни першого рівня??
*Немного поразмыслив решаю залезть в разбитое окно соседней комнаты. *
Может моё видение было ошибочным или указывало совсем не на то что мы подумали...
В любом случае надо разведать всю территорию завода для безопасного отдыха.
Варгард не побачив нічого цікавого-але у повітрі був дивний запах-дуже слабкий. Навіть тонкий нюх вампіра ме зразу його розпізнав. Але коли розпізнав...
У повітрі витав запах тліну і смерті. Запах гниючої плоті.
Також Варгард помітив товстий слой пилюки на підлозі-у цій кімнаті вже давно нікого не було.
В цей час Джон опинився в сусідній кімнаті, яка, в загальних рисах, була такою ж самою. Вздовж стін стояли стеллажі, на яких колись лежали інструменти-проте зараз там був тільки пил.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
У всіх персонажів на старті даються 3 кланові дисципліни 1 рівня. Відповідно, у Тореадор це Швидкість, Ауспекс і Зачарування. У Малкавіан Прорицание, Помешательство, Затемнение.
Тзіміцу-Анимализм, Прорицание, Изменчивость.
- ...відчуваю запах смерті...
в цих кімнатах схоже давно нікого не було, але решту приміщення треба оглянути. розділимся щоб було швидше чи тримаємся купи?
в процесі оглядаю приміщення, шукаючи очима якийсь замашний кусок арматури чи чогось схожого, чим в разі чого можна добряче вїхати
Отредактировано NorthFear (2009-01-16 19:27:26)
Хе Разен думает что я слышу его мычание через стену. Надо бы держать шокер на готове, а то всякое может случиться.
*Прохожу безслышными шагами следующие помещения в надежде найти силуэт из моего видения или просто чтото необычное*
-Хааа Смерть мене аж ніяк не лякає я її бачив кожен день працюючи хірургом, а ставши Тзіміцу я бачив таке що тобі і не снилося в самих страшних снах Разене.
Я сміло вийшов з кімнати та попрямував через кімнати та коридори до віддаленої частини приміщень.
Ну тоді і я починаю обслідувати будівлю. Пробую зрозуміти звідки іде цей сморід, крім того прислухаюсь чи немає нічого підозрілого
Отредактировано NorthFear (2009-01-16 22:39:35)
Через кілька хвилин група обшукала практично всю будівлю, за винятком підсобних приміщень надворі.
Вони не знайшли нічого цікавого чи цінного-все що вартувало хоч трохи грошей, давно винесли бомжі. З брухту залишились лише здоровенні частини машин, які не можна було винести і здати на втормет. Також було багато речей, принесених сюди пізніше тими ж бомжами-старі брудні матраци, всіляке ганчір"я тощо.
Але самих бомжів не було. І схоже, вже давно.
Разом з тим стало зрозуміло-вибиті шибки не дадуть захисту від сонця вдень. Але у приміщення ще був підвал.
І коли группа зібралась коло входу туди, то раптом Варгард побачив прямо навпроти себе привида. Привид був добре видимий, в деталях-він виглядав як молодий чоловік, що провів місяці зо три у Бухенвальді, і був абсолютно голий.
Але ще до того як Варгард вказав на нього друзям-привид щез.
Примітка Оповідача
Дисципліна Ауспекс дає можливість бачити те що персонажі, не володіючі Ауспексом, в принципі бачити не здатні. Такий собі "істинний зір". Ця можливість завжди активна. Активація Ауспексу 1 рівня значно підвищує шанси побачити щось подібне.
КИдаючи кубики, я виходив з того, що Варагард все ще використовує Ауспекс.
Але слід врахувати, що про активацію Ауспексу слід вказувати явно-бо це має як позитивні сторони так і негативні.
-Варгард ты чего такой перепуганый слвоно приведение увидел. Народ давайте быстренько осмотрим подвал и наконецто отдохнём. Ведь завтра у нас дел невпроворот.
*Смелым шагом я спустился по разбитым и не надёжным ступенькам в подвальное помещение и осмотрелся*
В плані комфорту підвал був ще гірший ніж приміщення нагорі-і значно темніший. Навіть гострий зір вампіра не був здатний пробитись крізь абсолютну темряву.
Кілька разів перечепившись за якийсь мотлох, Джон був змушений визнати, що продовжувати огляд підвалу навпомацки не резон. Потрібне світло.
Крім того, тут, у підвалі запах тліну був відчутніший.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
До світанку залишається 1 година 40 хвилин. Група може пошукати інше укриття або продовжити досліджувати підвал. Для цього потрібне світло. Або-просто навпомацки розміститись в підвалі і перечекати день.
Важливо мати на увазі-спати на голій підлозі підвалу не варто. Бо наступної ночі герої будуть змушені шукати собі новий одяг...або ходити в брудному, як бомжі.
- Щось в мені не подобається цей підвал. Запах паршивий та ше й всяка фігня ввижається. Але все ж цікаво що там. хтось побіжить запальничку десь пробє чи як?
Також захожу в підвал і пробую щось розгледіти з ауспексом
-Продовжувати огляд підвалу навпомацки не резон. Потрібне світло. Разен я не знаю как ты, но я с зажигалками дела иметь не хочу как и со всем что связано с огнём. Интересно если пускать разряд на наших шокерах освещения от искры хватит для долнейшего осмотра подвала? Хм надо попробывать.
*Достаю свой шокер после чего извлекаю из него электрод. Пробую пустить искру*
Отредактировано immortal_king (2009-01-17 19:35:03)
Затія з шокером, звісно, дохла. А з Ауспексом першого рівня можна побачити щось малопомітне-але абсолютна темрява це абсолютна темрява.
Примітка Оповідача.
Герої часто бачитимуть чи чутимуть про неважливі на перший погляд речі, які можуть бути частиною загадки і початком прихованого завдання.
Приклад. Варгард бачив привида, бо його кидок був успішним. Але на жаль, не настільки успішним, щоб помітити одну маленьку деталь. Якби він помітив цю деталь, і прочитав уважно матеріали, що я давав, то зміг би з"ясувати природу цього привида і отримати бонусне очко досвіду.
Підсумую: персонаж не завжди бачить істинну суть того, що бачить(пардон за каламбур). Правильна інтерпретація побаченого може суттєво допомогти героям і їх завданні, або дати побічне завдання, попередити про небезпеку тощо.
Важливо також уважно прочитати подані матеріали і корбук-в них часто лежать розгадки-прямо на поверхні.
Дістаю з кишені мобільний телефон і підсвічую ним. Оглядаюсь
Світло екрана мобільника було настільки слабким, що щось побачити можна було лише піднісши його до предмета на 30 сантиметрів.
Варгард витратив кілька хвилин, розглядаючи зламані стільці та інший мотлох, вдарився при цьому коліном об пустий газовий баллон і нічого цікавого не знайшов. Зате зрозумів, щ оспільними зусиллями можна обшукувати підвал довгенько.
В цей час надворі пролунали кроки-кілька чоловік йшли, не особливо ховаючись.
Опа опа в нас госсті ану тсссс треба прослідкувати хто це. Тримай шокери на поготові
Отредактировано Slivka (2009-01-18 12:01:40)
Та певно пара бомжів, не більше. Ідем виглянем
Вы здесь » Vampires » Маскарад Вампиров: Линии Крови » Хроніки Передмістя. Глава 1.