Vampires

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Vampires » Маскарад Вампиров: Линии Крови » Хроніки Передмістя. Глава 1.

Хроніки Передмістя. Глава 1.

Сообщений 31 страница 60 из 272

31

Ласомбра посміхнувся ще раз-чи то люб"язно, чи то хижо.
-Ну, це звісно добре. Правда, у мене є запитання-а власне коли ти додому збираєшся?

Кидок Акторство+Харизма: складність 8, чотири кубики. Результат: 1 Успіх.
Ласомбра підозрює, що Варгард говорить неправду, але починає потихеньку вірити. Складніть знову 7.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Бармен скоса зиркнув на Джона:
-Я на роботі, тому не п"ю і часу на балачки не маю. А поговорити можеш от із ним. Він в нас любитель поговорити.
Здоровило підійшов і сперся рукою на стійку:
-І про що говорити будемо?

Примітка Оповідача:
Якщо персонажі мають ментальні дисципліни типу "Очарування" чи "Домінування", то їх можна застосовувати-вони непомітні для смертних. Вампіри мають шанс їх помітити-особливо якщо направлено на них і невдало.
Приклад. Фраза "ти можеш мені довіряти" + успішне використання "Домінування" чи чогось подібного може, наприклад, понизити недовіру.

0

32

*Показав пальцем щоб громила нагнувся (ніби хотів щось йому шепнути на вухо) і ніжно прошепотів йому* Що на тобі зараз вдягнуто? Ой шучу, шучу *зайшовся диким реготом* Вибачай, друже, не знаю шо на мене найшло так хотілось пожартувати. Ти тільки не ображайся візьми вот випий пивка. Насправді хотів я поговрити ось про шо. Недаввно тут в одного музиканта вкрали деяку річ. Можливо ти шось про це чув чи знаеш когось кто б мені зміг допогти, га? Мені потрібен той музикант, а якшо його нема тут сьогодні то дай наводку де його можна знайти. Звичайно я в накладі не лишусь. Грошики ще нікому не зашкодили. *похлопав громилу по плечу*

Отредактировано immortal_king (2009-01-10 02:10:43)

0

33

Додому? Що я там забув? Моє минуле це минуле. Зараз я в Лос Анджелесі. В мене тут нові друзі, нове життя, котре я завжди хотів
------------------------------------
дую з міста на день-півтора. постарайтесь не вбивати варгарда :)

0

34

Зайшовши в клуб оглянувся по сторонам, зробивши висновок що це набагато приємніше місце ніж хороми князя,побачивши Джона з його співрозмовником сів за барну стійку біля них і замовив келих свіжого пива.

0

35

-Тут часто в когось щось крадуть, эге ж?-сказв здоровило і подивився на бармена в пошуках підтримки. Той згідно кивнув.
-А також тут часто бьють, калічать, а іноді навіть вбивають,-продовжив здоровило,-особливо неадекватних типів, що косять під гомика. То ти хотів мені випивку поставити? Годиться. Вип"ю після роботи. А тобі порада. Не шукай тут проблем-бо знайдеш куди більше ніж тобі б хотілося.

Бармен поставив перед Джоном пиво:
-10 баксів-за твоє пиво і за тє що наш великий друг вип"є після роботи.

Після цього бармен поставив пиво перед Аквілсом:
-2 долари.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Нові друзі? Цікаво, може, я когось знаю?  Знаєш, на вулиці говорити негоже...ходімо всередину, познайомишся з нашим боссом, розповіси йому про своїх друзів,-вкотре посміхнувся Ласомбра.
В цей момент Варгард помітив, що позаду стоять ще кілька вампірів, які навряд чи зрозуміють слово "Ні".

0

36

-Можливо і знаєш. Ідем...

Тре по дорозі знайти Аквіліса. З ним ситуація вирулиться нормально

0

37

До здоровила:
А ти я бачу не з говірливих. Він і з жінкамми за тебе знайомиться??? Пиво я обіцяв і поставлю *зневажливо кидаю 12 баксів бармену*. Бачу гроші тобі не потрібні *говорю дивлячись на здоровилу*, а я вже думав дати 100$ за достовірну інформацію *дістав 100 баксів та почав крутити*, але якщо вони тобі не потрібні  то... *помалу почав ховати гроші*.

Отредактировано immortal_king (2009-01-12 17:09:37)

0

38

Бармен мовчки заховав гроші. Здоровило теж мовчки став на своє місце коло дверей.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Знайти Аквілса Варгарду не вдалось-бо через загальний зал вони не проходили.
Зайшовши з чорного ходу, піднялись по сходах на другий поверх і опинились в кабінеті тутешнього босса.

Тутешній босс виявився старішою, витриманішою та дорожчою версією молодого Ласомбра-такі самі дорогі речі, той самий вишуканий смак, той самий класс у поведінці і словах. І хоча молодий виглядав як латиноамериканець, а старий-як норд чи арієць-було зразу видно-це Сір і його нащадок.
Крім нього, в приміщені були присутні двоє представників Шабашу-судячи з усього Бруджа-Відступники,
та божественно красива жінка з вогняним волоссям, що сиділа коло камину і читала якусь книжку.

-Оцей так званий Родич ошивався коло заднього входу в клуб,-коротко доповів молодший,-сильно схожий на Тореадора, а в нашому районі наші Тореадори не мешкають. Прихвостень Камарільї.

-Це дуже сильне звинувачення,-зауважив старий Ласомбра,-але попереджаю, чужинцю, презумпція невиновності тут не працює. Як ти поясниш те, що сказав Пауло?

0

39

Ну що ж..Пауло сказав правду, я тореадор і цього не приховую, але до Камарільї відношення більше не маю і мати не хочу! Ці покидьки тільки й робили що керували мною. А я хотів бути собою, а не їхньою маріонеткою, хотів грати ту музику, котра мені подобається. Щоправда ні той довбень, що був моїм сіром, ні інші старі пні з камарільї й близько не розуміли всієї красоти мого мистецтва. Тому я і покинув все, втік з Норвегії і в результаті опинився тут. І тепер я хочу створити свій гурт і грати справжній блек метал. Власне для цього я і прийшов в клуб - щоб знайти однодумців

0

40

Ех...
-Ta idite vi na fig *виругався на російській мові* щоб ви все життя Petrosyana дивились і сміялись. І за пиво могли подякувати!

Йду шукати щастя в іншому місці.

Такс що ж то придумати... Без діла сидіти і пити пиво це не вихід однозначно. О!!! кто може  знати про музикантів краще ніж самі музиканти. Треба придумати якийсь план дій,кхм....

Прохання мати на увазі, що редагувати свої пости прямо у Оповідання не можна. Дія(спроба залізти під сцену) була зроблена-її не можна відмінити. Особливо якщо після цього відповіли інші учасники чи Оповідач.

Отредактировано immortal_king (2009-01-13 12:11:52)

0

41

Сцена виявилась бетонною-під неї залізти не вдасться.

-----------------------------------------------------------------------------

-Гадаю, тоді ти можеш назвати нам ім"я свого Сіра?-запитав молодший Ласомбра,-а заодно і про друзів своїх розповіси. Ти ж не вчора приїхав, вірно?

0

42

Можу. Едвард Грейгер
А щодо друзів то я з ними познайомився після того як прибув. Один Тзіміцу, другий і сам не знає хто. Але я з ними зразу порозумівся

0

43

-Ааа, це ти про тих двох, що зараз пиво дудлять?-на столі в босса стояв монітор, на який оператор камер безпеки подавав зображення на вимогу шефа(сам оператор сидить десь деінде).
-Певно що так бо тут лише один незнайомий мені Тзіміцу. То ти передай тому придурку безродному-нехай знає своє місце. Я взагалі дивуюсь якого біса ти з ним зв"язався. Хоча...був би я на твоєму місці-певно теж би не перебирав друзями. А тому Тзіміцу передай-хай зайде як небудь. Своїм ми тут раді...в певних межах. А тобі пораджу-сходи тут недалечко в один бар-там якраз часто збирається ваш брат Тореадор. І ще-не вештайся де не треба. Бо можеш померти ще до того як почнеш чогось вартувати.

двоє вампірів, що стояли коло дверей, відійшли трохи вбік, показуючи, що Варгард може забиратись геть.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(примітка-мовва йде за відступників Тореадор-це фактично окремий клан).

0

44

- Дякую за пораду. І на все добре
Кидаю останній погляд на кімнату і вихожу через двері
Іду до сходів, вивчаючи приміщення. На першому поверсі напевно є прохід до центрального залу, де я можу зустрітись з іншими. А можливо і знайду те що я шукав - музикантів. Але варто бути обережним. Тепер я знаю, що весь клуб завішаний камерами

0

45

Допиваючи пиво я вирішив подзвонити до Разена, щось його давно не чути. Набравши його номер став чекати коли він підніме слухавку.

Отредактировано Slivka (2009-01-13 13:50:35)

0

46

Музикантів Варгард не знайшов-він бачив кілька дверей, але коло них стояли охоронці чи просто інші вампіри. Крім того, що саме за тими чи іншими дверима-невідомо.
Зате вихід він знайшов швидко. Коли він якраз завернув за кут і простягнув руку, щоб відкрити двері у центральній зал, йому на плече лягла чиясь рука.
Варгард обернувся-позаду стояла та сама надприродньо красива жінка. Лише тепер, на відстані менше метру, він зрозумів, що вона теж вампір.
-Твій безрідний друг, як мені відомо, щось питав про крадіжку у одного з музикантів. Чомусь мені здається, що ти цим теж цікавишся. Чому?

0

47

*підхожу до барної стійки,безцеремонно відриваю кусок паперу з блокнота для замовлень та починаю писати*

Як же виманити їх на на вулицю для розмови... а якщо.... не... а може.. тоже не.... о точно! Значить пинапишу так - продюсер шукає талановиті групи для для подальшої розкрутки, якщо вас це інтересує то позакінченю виступу підходьте до центрального входу зі сторони вулиці. О, чудово, мають на таке зразу клюнути. Пастаранісь!!!!

*Пробиваюсь крізь натовп до сцени та чекаю закінчення пісні. З шумом в голові та звоном в у вухах піднімаюсь на сцену тапередаю записку першому ж музиканту*

- Вам тут записку передали *кричу йому навухо*

*Злажу зі сцени і відразу вихожу на вулицю*

Фуух... як зразу стало легше, ні тобі диму ні дурної музики від якої голова починає боліти. Почекаю деякий час і подумаю поки що я їм скажу, якшо вони клюнуть.

0

48

Неочікувано..пробую зрозуміти з якого вона клану...
Поки на думку спадає лише те, що або вона і справді дуже красива, або вона Тзіміцу, причому із досить некислими уміннями. І цей варіант досить таки ймовірний. А значить їй довіряти не варто, але з іншого боку в мене нічого про мікрофон не питали, значить про це знала тільки вона...
- Крадіжку?? Кожен день багато чого крадуть.. Але чому саме тебе так сильно цікавить якась крадіжка?

0

49

-Хочеш погратись у слова? В мене нема на це часу. Зрештою, знай, що особу, якій призначалось повідомленя, смертний, до якого вкрадена річ потрапила, не запам"ятав, бо був...поцілований. Відомо лише, що у неї зачіска "ірокез", як у багатьох Бруджа, і що вона цей район покинула. Тому допитувати того хлопця сенсу нема.
І якщо ти справді саме цим цікавишся, то ти зрозумів, про що я говорю. Якщо не зрозумів-забудь прямо зараз все що я сказала...якщо хочеш жити. А втім-якщо зустрінеш якусь Родичку з ірокезом-подзвони мені.

Вона простягнула Варгарду візитку, повернулась і пішла.

В цей момент у Варгарда задзвонив телефон-звонив Аквілс.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Коли Джон спускався зі сцени, кинута з натовпу пляшка ледве не попала йому в голову(кидок на реакцію успішний), а хтось інший штовхнув його в спину.

Примітка Оповідача.
Кожен вампір володіє з Становлення трьома клановими дисциплінами-тими, які отримав через кров Сіра.
Разом з тим, вампіри можуть вивчати дисципліни інших кланів. Героям це теж доступно(для цього потрібен вчитель).
таким чином, старі сильні вампіри можуть володіти багатьма дисциплінами.
Отже, лише по уміннях і дисциплінах не можна точно визначити кланову приналежність вампіра.

0

50

Хм.... шось не виходить ніхто. Можливо в них вже є продюсер або їм просто не інтересно. І де подівся Разен з Аквілсом.... можливо вони шось нарили... але  вони подзвонили якби взнали шось важливе. Інтересно які інтереси у Разена і Аквілса в цьому місці і чи зможуть вони грати у команді... Нііі треба відкинути ці підозри у всікому разі   покишо треба робити вигляд надійного компаньона.
Почекаю ше чучуть якшо ці музикантішки не повиходять прийдеться розпочати пошуки заново завтрашньої ночі.

0

51

Якщо вона не з нами то принаймі не проти нас..
- Зачекай! Можливо хоть ти мені поясниш що тут твориться? Що це за запис і для чого він? А головне чий він?
І я навіть не уявляю де мені починати шукати Бружа з ірокезом...

0

52

-Отже, ти таки в курсі що до чого...я на жаль не чула того запису, але мені сказали, чий там голос.  І я сама хочу розібратись. Що ж до адресата-то її слід шукати у Примісті. А мені туди на жаль дорога закрита. Ну принаймні мирна дорога. Так що,-дуже тихо сказала вона, щоб більше ніхто не почув,-передавай привіт Князю.

З цими словами вона завернула за кут і щезла до того, як Варгард встиг ще щось сказати.

0

53

Все ще обдумуючи те що почув і побачив я дістав телефон...
- Аквілісе, зараз іду до вас. Думаю нам треба обговорити подальші дії...

Отредактировано NorthFear (2009-01-14 13:21:55)

0

54

Я вийшов на вулицю і побачив там Джона підійшовши до нього я сказав шо говорив з Разеном вроді він шось взнав,і зарас має підійти до нас

0

55

-Хоч одна добра новина...  *пробубнив собі під ніс*

0

56

Пройшовши через центральний зал також вихожу на вулицю, де зустрічаюсь із рештою. Розповідаю що зі мною сталось і що я дізнався
- І що тепер думаєте нам варто робити? Сумніваюсь що в клубі ще хтось знає кого ми маємо шукати, тим більше якщо цей хтось із передмістя

0

57

-Бачу ти максимально ефективно провів час Разене. А мене обізвали гомиком, чуть не побили, ще й пляшкою в кінці чуть голову не розбили.  А потім мені стало скучно і я вирішив розтрощити сцену і залізти під неї, ну шоб гарно виспатись. Знаеш як під сценами тепло?) Але ти би бачив мій подив коли я зрозумів що вона бетонна, але нічого страшного, треба десь дістати перфоратор і бетон нам не стане на заваді)
Шутки шутками, а попрацював ти наславу. Думаю треба негайно вертатися в примістя. З твоєї розповіді нам відомо досить багато і розшукати Бруджа з ірокезом буде досить легко. Думаю та жінка і є тою знайомою Князя що хоронила Леонарда. Але дивно якось, якщо вона знає де шукати Бруджа то що вона робила тут,хм... Можливо вона вже з ним говорила і пошуки повернули її до цього місця. Шось тут явно не чисто.

- Аквілсе ну як пивко?? Весь час його дудлити треба мати силу. АА я знаю твій секрет ти збільшив собі печінку своїми штучками Тзіміцу).

Інтересно Малькольм не полінується за нами приїхати. *Набираю номер Малькольма*

0

58

Так тихо пиво то святе )) А взагалі я надіюсь Малкольм вчасно приїде бо тоді буде вже не весело

0

59

Не думаю що викликати Малькольма сюди хороша ідея. Ми ж на території шабашу як не як. Думаю прийдеться пройтися трохи, а тоді може і звякнем нашим

0

60

Малкольм підняв слухавку одразу.
Вислухавши все, він сказав, щоб группа відійшла кудись в тихе місце і ввімкнула на мобільному гучномовець(в цьому режимі його можуть чути кілька людей на відстані метра).
Коли це було зроблено, з того боку до слухавки підійшов Князь.

Князь, вислухавши все, сказав:
-Отже, справа ускладнюється. Та жінка, яку Ви, Варгард, бачили-мабуть, найзапекліша і найрадикальніша послідовниця Леонарда Кранмера. Я повідомив її про диктофон, але не чекав так швидко...
Отже, розповідаю по порядку.
Леонард був одержимий ідеєю про те, що вампіри і смертні можуть жити мирно і з користю для всіх. І активно це проповідував. Я маю підозру, що його переслідували саме за це а не за якісь там містичні сили.
Та жінка-Кіра, як вона сама себе називає. Її вік невідомий, клан також, але ходять чутки що вона Каїтифф-тільки дуже сильний.
Свого часу вона попала під вплив Леонарда і почала його справу з того, що вбила кількох вампірів, які ставились до смертних надто погано. На неї вже давно оголошено Криваве Полювання, от тільки ніхто не зміг її впімайти чи вбити. Зате вона сама вбила багатьох.
Я підозрюю, що вона виглядає зараз не так якою її всі знають, і переховується під легендою. Зрештою-я її давно не бачив.
Так чи інакше-вона може бути надійним другом і смертельним ворогом до гробу. Колись, була справа, я і ще кілька Родичів, в тому числі Леонард і вона, чимало горя, радості і тріумфу розділили.
Наразі вона не може з"являтись на території Камарільї, але я сподіваюсь на її допомогу у цій ситуації.

Але я уточню-вона не була подругою Леонарда. З нею ви познайомитесь окремо...
Пошуком тієї Бруджа я займусь сам.
Якщо ви вже там перебуваєте легально, з відома Шабашу, то вам буде простіше визнати, що за "вантаж" згадується на плівці. А знайшовши той вантаж, можна буде знайти якусь ниточку.
І ще. Підшукайте собі укриття на день там, на території Шабашу. Якийсь склад чи щось таке. Завтра я надішлю до вас зв"язкового-він передасть вам грошей і харч.
А поки що спробуйте розвідати щось про те, як в біса підробили голос Леонарда.
Отже, до зв"язку.

0

Вы здесь » Vampires » Маскарад Вампиров: Линии Крови » Хроніки Передмістя. Глава 1.