Малкольм підняв слухавку одразу.
Вислухавши все, він сказав, щоб группа відійшла кудись в тихе місце і ввімкнула на мобільному гучномовець(в цьому режимі його можуть чути кілька людей на відстані метра).
Коли це було зроблено, з того боку до слухавки підійшов Князь.
Князь, вислухавши все, сказав:
-Отже, справа ускладнюється. Та жінка, яку Ви, Варгард, бачили-мабуть, найзапекліша і найрадикальніша послідовниця Леонарда Кранмера. Я повідомив її про диктофон, але не чекав так швидко...
Отже, розповідаю по порядку.
Леонард був одержимий ідеєю про те, що вампіри і смертні можуть жити мирно і з користю для всіх. І активно це проповідував. Я маю підозру, що його переслідували саме за це а не за якісь там містичні сили.
Та жінка-Кіра, як вона сама себе називає. Її вік невідомий, клан також, але ходять чутки що вона Каїтифф-тільки дуже сильний.
Свого часу вона попала під вплив Леонарда і почала його справу з того, що вбила кількох вампірів, які ставились до смертних надто погано. На неї вже давно оголошено Криваве Полювання, от тільки ніхто не зміг її впімайти чи вбити. Зате вона сама вбила багатьох.
Я підозрюю, що вона виглядає зараз не так якою її всі знають, і переховується під легендою. Зрештою-я її давно не бачив.
Так чи інакше-вона може бути надійним другом і смертельним ворогом до гробу. Колись, була справа, я і ще кілька Родичів, в тому числі Леонард і вона, чимало горя, радості і тріумфу розділили.
Наразі вона не може з"являтись на території Камарільї, але я сподіваюсь на її допомогу у цій ситуації.
Але я уточню-вона не була подругою Леонарда. З нею ви познайомитесь окремо...
Пошуком тієї Бруджа я займусь сам.
Якщо ви вже там перебуваєте легально, з відома Шабашу, то вам буде простіше визнати, що за "вантаж" згадується на плівці. А знайшовши той вантаж, можна буде знайти якусь ниточку.
І ще. Підшукайте собі укриття на день там, на території Шабашу. Якийсь склад чи щось таке. Завтра я надішлю до вас зв"язкового-він передасть вам грошей і харч.
А поки що спробуйте розвідати щось про те, як в біса підробили голос Леонарда.
Отже, до зв"язку.